Fatiha Kardeşim Olur Musun? |
|
|
#1 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Fatiha Kardeşim Olur Musun?Kardeşim!” diyorum karındaşımdan öte ![]() ![]() "Kardeşim!” diyorum kendimi bildiğimden öte![]() ![]() "Kardeşim!” diyorum candan özge![]() ![]() Hem bir anne, evlâdının kardeşi değil midir? Sadece kan bağı değildir bizi birleştiren, bir de kardeşlik bağı vardır Bahse konu olan kardeşlik, karındaşlıktan daha ötedir Kardeşlik Yaratan'ın bakışıyla sevmektir ![]() Kardeşlik, yalnızca aynı sevgiyi paylaşmak değildir; sevgiyi onurlandırmaktır Yağmurun getirdiği rahmet gibi biri birine rahmet olmaktır Kardeş duygular, Peygamber sünnetidir Kardeşlik Habîb-i Ekrem'in pırıltısını almak için, göz göze salât ü selâm getirmektir Ondört asır sonrasına uzanan bir vefâdır kardeşlik, O'ndan kalan bize![]() ![]() ![]() Kardeşlik "bir” yerine, "bin”ler olmaktır "İyyâke na'büdü” derken, yürek safında milyonları kucaklamaktır, asla kaybetmemektir sevgi bağını!![]() Ümmet olmak kardeşliğini yaşamaktır, her Fâtiha'da![]() ![]() Fâtiha'ya yazılan kutsî kardeşlikten gayrı düşünmemektir Her gün kırk kere bunun sözünü verip "sâhibu'l-vefâ” olmaktır kardeşlik Kardeşlik karındaşımdan öte Ana, baba, özge yârim![]() ![]() Ama kardeşlik candan ziyâde!![]() ALLAH Rasûlü buyurur ki: "-Kıyamette kardeşlik candan özge! Herkes telâş içindeyken, evlât medet umunca ana-babasından, onlar bir o yana, bir bu yana kaçışırlar O zaman sâlih bir kardeşi, kendi sevaplarını bağışlayıverir kardeşine; ben yandım, sen yanma!” diye![]() ![]() ALLAH, kendi uğruna fedâ edilen canlara, cennetini gösterir![]() "Kardeşim” diyorum, karındaşımdam öte! ![]() "Kardeşim” diyorum kendimi bildiğimden öte ![]() ![]() "Kardeşim” diyorum candan özge, candan ziyâde sen de benim kardeşim olur musun?candan özge,candan ziyade
![]() ![]() ![]() benim ruhaniyetime her aklına geldiğim anda bir fatiha gönderirmisin? ve senden bu formdaki bütün kardeşlerinin ruhu için sadece tek bir fatiha istesem,okuyabilirmisin? |
|
Cevap : Fatiha Kardeşim Olur Musun? |
|
|
#2 |
|
aqrasif'm
|
Cevap : Fatiha Kardeşim Olur Musun?kardeşim isterde okumazmıyım hiç :) ![]() ![]() ![]() çok gzl bi konu teşkrler cnm
|
|