Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bursu, ibb

İbb Bursu

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İbb Bursu

'Eğitim Yardımı' sonuçları açıklandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin üniversitelerin ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora bölümlerinde okuyan

50 bin öğrenciye vereceği eğitim yardımı sonuçları açıklandı

Bu yıl 20 Eylül – 22 Ekim tarihleri arasında wwwibbgovtr adresinden yapılan eğitim yardımı başvurularına 97867 öğrenci müracaat etti

50 Bin Üniversiteliye Eğitim Yardımı…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin vereceği eğitim yardımlarından bu yıl 46400’ü lisans ve ön lisans, 3000’i yüksek lisans, 600’ü ise doktora olmak üzere toplam 50 bin üniversite öğrencisi yararlanacak Eğitim yardımları kapsamında 7 ay süresince lisans ve ön lisans öğrencilerine aylık 100’er, yüksek lisans öğrencilerine 150’şer, doktora öğrencisine ise 250’şer YTL ödeme yapılacak

Banka Hesabına Yatacak

Eğitim yardımları 18 Aralık tarihinden başlayarak Haziran ayını da kapsayacak şekilde her ayın ikinci haftasında öğrencilerin Ziraat Bankası’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açılacak olan hesaplarına yatırılacak

Kazananlar elektronik ortamda belirleniyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından dağıtılan eğitim yardımını almaya hak kazanan öğrencilerin isimleri, 2004-2005 eğitim öğretim yılından bu yana, elektronik ortamda belirleniyor Öğrencileri, başvuru sırasında verilen bilgiler doğrultusunda puan esasına göre sıralayan sistem, daha sonra yüksek puandan itibaren eğitim yardımı almaya hak kazanan öğrencileri belirliyor

Eğtime Katkı Artarak Sürüyor

Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da maddi durumu yetersiz olan 100 bin ilköğretim öğrencisine temel eğitim malzemelerinden oluşan eğitim seti dağıtan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ayrıca eğitim öğretim yılı içerisinde şehit çocuğu, özürlü, yetim ve öksüz olan 40 bin öğrenciye bir kereye mahsus olmak üzere 170’er YTL eğitim yardımı yapacak

----------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar bu konuyu forumda açan olmamış galibaveya ben görmedim

bazı sorularım var

malumunuz bursun onaylanması için işsizlik belgesi felan isteniyor bunları nasıl halledicez?

birde ben babamın emeklilik maaşını 520 ytl felan yazmıştım ancak babam 610 ytl alıyormuş bunu yeni öğrendim

şimdi benden maaş bordrosu isteniyor

sizce bir sorun olurmu?

arada 100 ytl fark var

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com