İbb Bursu |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İbb Bursu'Eğitim Yardımı' sonuçları açıklandı ![]() ![]() ![]() İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin üniversitelerin ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora bölümlerinde okuyan 50 bin öğrenciye vereceği eğitim yardımı sonuçları açıklandı Bu yıl 20 Eylül – 22 Ekim tarihleri arasında www ibb gov tr adresinden yapılan eğitim yardımı başvurularına 97 867 öğrenci müracaat etti![]() 50 Bin Üniversiteliye Eğitim Yardımı… İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin vereceği eğitim yardımlarından bu yıl 46 400’ü lisans ve ön lisans, 3000’i yüksek lisans, 600’ü ise doktora olmak üzere toplam 50 bin üniversite öğrencisi yararlanacak Eğitim yardımları kapsamında 7 ay süresince lisans ve ön lisans öğrencilerine aylık 100’er, yüksek lisans öğrencilerine 150’şer, doktora öğrencisine ise 250’şer YTL ödeme yapılacak![]() Banka Hesabına Yatacak Eğitim yardımları 18 Aralık tarihinden başlayarak Haziran ayını da kapsayacak şekilde her ayın ikinci haftasında öğrencilerin Ziraat Bankası’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açılacak olan hesaplarına yatırılacak ![]() Kazananlar elektronik ortamda belirleniyor İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından dağıtılan eğitim yardımını almaya hak kazanan öğrencilerin isimleri, 2004-2005 eğitim öğretim yılından bu yana, elektronik ortamda belirleniyor Öğrencileri, başvuru sırasında verilen bilgiler doğrultusunda puan esasına göre sıralayan sistem, daha sonra yüksek puandan itibaren eğitim yardımı almaya hak kazanan öğrencileri belirliyor![]() Eğtime Katkı Artarak Sürüyor Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da maddi durumu yetersiz olan 100 bin ilköğretim öğrencisine temel eğitim malzemelerinden oluşan eğitim seti dağıtan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ayrıca eğitim öğretim yılı içerisinde şehit çocuğu, özürlü, yetim ve öksüz olan 40 bin öğrenciye bir kereye mahsus olmak üzere 170’er YTL eğitim yardımı yapacak ---------------------------------------------------------------------------------- arkadaşlar bu konuyu forumda açan olmamış galiba veya ben görmedim![]() bazı sorularım var ![]() malumunuz bursun onaylanması için işsizlik belgesi felan isteniyor bunları nasıl halledicez ?birde ben babamın emeklilik maaşını 520 ytl felan yazmıştım ancak babam 610 ytl alıyormuş bunu yeni öğrendim ![]() şimdi benden maaş bordrosu isteniyor ![]() sizce bir sorun olurmu? arada 100 ytl fark var ![]() |
|
|
|