Hayatında Bir Kez Aşık OLup UnutamayanLar.. |
|
|
#1 |
|
pesimistt
|
Hayatında Bir Kez Aşık OLup UnutamayanLar..çOk zoR oLuO yha ![]() ne kdR unutmaya çaLı$san da unutamamak![]() çevRemde Onu soRanLaRa "ohooo unutaLı çoOok oLdu =))" die yaLan atmak![]() Ya da heR qöRdüqümde "bak ben Seni unuttum anLa aRtık; bitti gitti mazide kaLdı" tavıRLaRını SeRqiLemek sana kaR$ı![]() ba$ka biRinde mutLuLuqu aRamak ya da aRamaya çaLı$mak ama buLamamak![]() Sevqiyi qeRçekten hakeden insanLaRa Onu sevemediqim haLde umut veRmek![]() SooRa bitiRip üzmek fLn![]() Ya da beni qeRçekten seven,qeRçekten mutLu edicek biRiyLe; Senin anLayamadıqın,anLayıpta deqeRini biLmediqin mükemmeLLikLeRe sOnsuza kadaR değeR veRicek biRiyLe;sıRf Seni unutamamak haLa a$ık oLmak yüzünden beRabeR oLamamak![]() kendini üzmek![]() én yakın arkada$LaRına hep Senden bahsetmek![]() unutmaya çaLı$mak ama ba$aRamamak![]() içtiqim 3 kadehte Senin için aqLamaya ba$Lamak![]() dinLediqim heR müzikte Seni anmak heRkese unuttum deRken asLında en büyük yaLanı kendime söyLediqimi faRketmek![]() aynı yeRLeRde kaR$ıLa$ıp sOuk bi qüLümsemeyLe "seLam" demek![]() beRabeR kuRuLan hayaLLeRin qeRçekLe$miceqini biLip buna Lanet edeRek içmeye devam etmek![]() Resmine bakıp qözLeRine dOkunmak![]() $uanda oRda oLduqunu biLip yanına geLememek![]() SıRf seni üzmek için yaLan $arkı sözLeRi yazmak![]() Senin adının qeçtiqi oRtamLaRdan kaçmak![]() ne kadaR mutLu qöRünsemde asLında dünyadaki en mutsuz insanın kendim oLduqunu dü$ünmek![]() Her qeCe Senin RüyaLaRını qöRüp,sabah seninLe uyanmak![]() qerçekLeRi hatıRLamak ve hayata iSyan etmek![]() heR "unut" diyene "unutamıoRum yha anLasana unutamıoRum" die baqıRıp Onu kıRmak,SooRa asLında senin deqmicek biRi oLduğunu söyLeyip ondan özür diLemek fakat 2 dk sooRa senin dünyadaki en önemLi vaRLık oLduqunu,Seni çOk sevdiqimi söLemek![]() 1 qeLi$inLe her$eyin sona eRiceqini biLmek ama senin qeLmemen![]() dı$aRı çıktıqımda neReye qidiceqimi,ne yapıcaqımı biLememek,beRabeR qittiqimiz yeRLeRe qitmek istememek![]() Sevdiqim $aRkı neRde çıkaRsa çıksın oRaya ko$a ko$a qitmek ve qözLeRimden süzüLen damLaLaRLa dinLemek![]() verdiqim sözLeRi tutamamak![]() éSki qünLeRi hatıRLamak,qzL anıLaRı dü$ünüp "ke$ke"yLe ba$Layan cümLeLeR kuRmak![]() "bak bu yoLda yüRüRdük" "Bu Oyunu oynaRdık" "bu $aRkıyı dinLeRdik" ![]() die beLkide yüz bin keRe anLatmak en yakın dOstuna![]() içmek,içmek,içmek ve Seni sayıkLamak![]() yaptıqın heR$ey için,söLediqin heR keLime,Onun canını acıtıcak yaptıqın bütün haReketLeR adına pi$man oLmak ama bunu ona söyLeyememek![]() ![]() iLk zamanLaR çOk kızıp nefRet ettiqini sanmak fakat zamanLa hepsinin saçma $eyLeR oLduqunu,çOcukLuk yaptıqını dü$ünmek ve heR$eye Lanet etmek![]() çOk $ey ifade eden iLk buLu$mayı hatıRLamak![]() O qünün taRihini,saatini,dakikaSını,saniyesini,konu$uLan LaRı unutmamak![]() heR $aRkıyı sana armaan etmek ama Senin bunu biLmiceqini biLmek![]() dı$aRı çıkaRken;eSkiden yanındayken biLe özLediqim ki$iyi göRmemek için dua etmek![]() ![]() Sana msJ atmamak için umaRanı siLmeye çaLı$mak ama asLında numaRanın ezbeRimde oLduğunu biLmek![]() TeLefOndaki yoLLadıqın bütün msjLarı bi anLık siniRLe siLip bunun için pi$man oLup aqLamak![]() diqeR hattımı taktıqmda attıqın bazı msjLaRın haLa kayıtLı oLduqunu göRmek ve 1 çOcuk misaLi sevinmek![]() heR an seni dü$ünmek; akLımdan çıkaRmaya çaLı$mak ama ba$aRamamak![]() bi aRkada$ımın;ısıtmak için bi zamanLaR senin tuttuqun eLi tutup ısıtması ve içimin acıması![]() HaLa seninLeymi$,seninmi$ qibi hissetmek![]() beRabeR oLmaya çaLı$tıqım ba$ka biRiyLe yapamamak ve Onun her haReketini seninLe kıyasLamak![]() HeRkese kar$ı çıkıp gözLerinde kayboLduqumu,unutmak istemediqimi haykıRmak![]() heR yeRe adını yazmak,sooRa kaRaLamak![]() beRabeR çekiLdiqimiz bütün ResimLeRi yıRtmak,biLqiSayardan,teLefondan siLmek ama asLında hepsinin maiLLeRimde oLduğunu hatırLayıp tekRaR bakmak![]() en sevdiqim $eyLerden aRtık bi zevk aLmadıqımı anLamak![]() qüLüyoR qbi qöRünmek ama asLında gözya$LaRımı içime akıtmak![]() SeninLe beRabeRken çabuCak geçen zamanın aRtık neden geçmek biLmediqini dü$ünmek![]() éskiden Senin bıRaktıqın evime aRtık aRkada$Larımın bıRakması ve eskiLeRi hatırLamak![]() heR kOnuda heR Lafta Seni konu$mak,miLLeti bıktıRmak![]() Seni dü$ünmek,seni ya$amak,seni sevmek![]() qecenin köRünde Sesini duymayı istemek ve qizLiden aRamak,seninde bnm oLduqumu biLdiqin haLde konu$mamana sessizce aqLayıp,nefesinin sesini dinLemek![]() BiLinç aLtımın seninLe doLu oLduqunu biLmek ve bundan kuRtuLamamak![]() Seni sensiz ya$amayı öqRenememek![]() Unutamamak![]() çOOk zoRR oLuO inan bana![]() ve en zoRu ne bLiomusun?? senin oRda oLduqunu biLmek ama yanına qeLememek![]() zoRu öqRettin bAnA!!!
Cevap : Hayatında Bir Kez Aşık OLup UnutamayanLar.. |
|
|
#2 |
|
black_R-O-S-E
|
Cevap : Hayatında Bir Kez Aşık OLup UnutamayanLar..çok güzl bi yazı olmş cnm ![]() emeğine sağlk;)
|
|
#3 |
|
pesimistt
|
Cevap : Hayatında Bir Kez Aşık OLup UnutamayanLar..tşk ederm cnmm (: |
|
|
|
#4 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Hayatında Bir Kez Aşık OLup UnutamayanLar..çoq anLamLı ve acıkLı oLmuş cnm yha )
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
|
|