Aşkım Sen Ol Allah'm |
|
|
#1 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Aşkım Sen Ol Allah'mAŞKIM SEN OL ALLAH'IM ![]() ![]() ![]() Sensin her zaman yanımda olan,dar zamanlarımda yüreğimin yankılarini duyan ![]() ![]() Sensin karanlıklar ortasında dolunaylar gibi kalbime doğan ![]() Sen benden cansın,SEN hayatıma anlamsın ![]() geceleri buram -buram tüten hıçkırıklarımdan,bütün arayışlarımda,dalgalı bir denizin ortasında çırpınan ruhumda ,Sensin gökkubbemin rengarenk gökkuşağı ![]() ![]() özüm Sensin,Tebessum ettiğimde Sen benim gülümsemensin ![]() Sen benim yüreğimsin,beni hakiki seven Sensin ![]() ellerimin,gözlerimin,yüreğimin mimarı! her bir zerrenmin nakışlarında,sanatından bir emareyim ![]() gözlerime Nurundan ışıklar vermeseydin,şu kainat tablosunu göremeyecekti gözlerim sevgiyi kalbime ilham etmeseydin,Seni sevmenin güzelliğini,sonsuz acizliğimle bilemeyecekti yüreğim ![]() gözlerime ağlamak nimetini vermeseydin,gözyaşının kalbimle olan dostluğundan bi-haber kalacaktı gözlerim ![]() her gün güneş olup aydınlattın semaları,karanlıkta bırakmadın umutlarım ![]() Ey cömertlerin En cömerti! Rezzak isminle donattın afakımı,Settar isminle örttün ayıplarımı, Tevvab isminle her defasında kabul ettin tevbelerimi ![]() ![]() "Yine Gel"!dedin ![]() tekrar geldim ,sana geldim Allah'ım! Vedud olan Sensin seven sensin,senden başka kimim var ki,kapısına gideyim? aşkınla kuşat,aşkından mahrum kalmış naçar yüreğimi ![]() baharım Sen ol sevgili !Hazanda bırakma,yapraklarım dökülüyor![]() Gülüstanım sen ol Ey Sevgili! Ey ellerimden tutanım !Sana kavuşmak çıktığım bu sevdalı yolculukta sarp yokuşları çıkarma karşıma ![]() ey fukara yüreğimin Rahmeti sonsuz Sevgilisi!beni sana sürünerek değil,koşarak getir ![]() uzattım ellerimi,bırakma beni toprağımda Nurun ol,cennetimde gülüm ol! Elim sen ol Allah'ım!Kolum kanadım,dilim damağım,tek güvenim dayanağım,sahibim Sen ol ![]() ![]() Ayım güneşim,Gözyaşım tebessümüm,Sen ol ![]() Geldım işte kapına,Aşkının fukarasıyım Aşkım sen Ol Allah'ım, Aşkım Sen ol!
|
|
Cevap : Aşkım Sen Ol Allah'm |
|
|
#2 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Aşkım Sen Ol Allah'mcoq qzLdi tşkLr ![]() (:
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
Cevap : Aşkım Sen Ol Allah'm |
|
|
#4 |
|
Equinox
|
Cevap : Aşkım Sen Ol Allah'mey fukara yüreğimin Rahmeti sonsuz Sevgilisi!beni sana sürünerek değil,koşarak getir ![]() İnşallah Eline sağlık esmer yar
|