![]() |
Soru İşareti Yerine Hangi Harf Gelmelidir? |
![]() |
![]() |
#1 |
[KAPLAN]
|
![]() Soru İşareti Yerine Hangi Harf Gelmelidir?U, İ, E, İ, F, ? Soru işareti yerine hangi harf gelmelidir? Cevabınızı ispatlayan kısa bir açıklama yapınız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Soru İşareti Yerine Hangi Harf Gelmelidir? |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Soru İşareti Yerine Hangi Harf Gelmelidir?ü mü?:( ![]() yada y yoksa ikiside değil:)? çözemedim valla ![]() ![]() ![]() ![]() merak ettim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
kutlubyr
|
![]() Cevap : Soru İşareti Yerine Hangi Harf Gelmelidir?İ harfi mi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
hayko26
|
![]() Cevap : Soru İşareti Yerine Hangi Harf Gelmelidir?i harfi gelir tabiki her bir harften sonra i harfi tetrar yaptığına göre bu hep öle devam eder
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Soru İşareti Yerine Hangi Harf Gelmelidir?iii galiba her harften sora ii gelio eed haykocum katılıyrmm
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() Cevap : Soru İşareti Yerine Hangi Harf Gelmelidir?i mantıklı aslında ama bende i kendini tekrar etmiş e den bir sonraki harf gelmiş dolayıssıyla u da 2 harf sornası gelir diye birr mantık yürüttmüşdüm ama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Soru İşareti Yerine Hangi Harf Gelmelidir?Şimdiye kadar doğru cevap verilmemiş ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Soru İşareti Yerine Hangi Harf Gelmelidir?Soru işareti yerine hangi harf gelmelidir? biraz değişmiş:)
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() Cevap : Soru İşareti Yerine Hangi Harf Gelmelidir?mantıklı valla niye bu benim daha önce aklıma hiç gelmedi =)olaya hiç bu açıdan bakmamışdım bu mu acaba? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Soru İşareti Yerine Hangi Harf Gelmelidir? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Soru İşareti Yerine Hangi Harf Gelmelidir?
|
![]() |
![]() |
|