Azrail Ve Adam |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Azrail Ve AdamAdamın biri arabasıyla giderken yolda bir yolcu alır arabaya ![]() ![]() ![]() adam arka tarafa biner![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Şöför " eee hemşerim kimsin nereye gidersin ![]() ![]() der" -Yolcu " ben Azrailim ![]() canını almaya geldim der![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şöför alaycı bir tavırla - "Sen mi Azrailsin der ![]() yaw senin gibi Azrail olurmu hiç der " Yolcu sakin bir tavırla - "Sen daha önce Azrail gördünmüde tarif ediyorsun der ![]() ![]() ve ekler yolcu inanmadın bana öylemi der" -Şöför " İnanmadım tabii der" -Yolcu "O zaman 200 metre ileride bir adam daha alacaksın der" gerçekten de adamın dediği gibi şöför 200 metre ilerde bir yolcu daha alır ![]() Ama yolcu ön tarafa oturur![]() ![]() olaylar bundan sonra daha da enteresanlaşır -Şöför yanındakine "Ee sen kimsin nereye gidersin der " -Öndeki "Abi ben merkezde biryerde indirirsen çok sevinirim adım felanca der " Şöför " Yaw şu arkadaki adam bana Azrailim diyo görüyonmu şu herifi hem iyilik ediyoz hemde dalga geçiyor zibidi der " Öndeki arkaya bakar ama kimse yoktur -Öndeki " Abi arkada kimse yokki" Şöför hışımla arkaya bakar ve -" Körmüsün be adam arkada oturuyorya der " Öndeki arkaya bir daha bakar ve -" Abi senin kafan iyimi yoksa dalga mı geçiyorsun der " Bu sefer arkadaki söze girer![]() - " Gördünmü der öndeki beni ne duyabilir nede görebilir der şöföre Şöförün bir anda dizlerinin bağı çözülür bet beniz atar![]() ![]() ![]() arkadaki şöföre - "Hadi der arabayı kenara çek 2 rekat namaz kıl canını alacam der Şöför ağlamaklı çaresiz bir şekilde arabayı kenara çeker ve iner arabadan Sonra![]() ![]() ![]() sonra ne olmuş biliyormusunuz?? Adamlar arabayı aldığı gibi kaçmışlar![]() ![]() ) )<
|
|
|
|