![]() |
Komik Okuyun Anlayin:) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik Okuyun Anlayin:)İki arkadas yıllar sonra karşılaşır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Bu ne hal' der öteki 'Sorma' diye dertli dertli baslar, bitkin olani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Erken yat ![]() ![]() ![]() 'Sorun da orda basliyor zaten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni mali yukluyorum, ayni hizla,gene Zeytinburnu'na geliyorum ki sabah olmus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Aaaa' der arkadasi ![]() ![]() ![]() ![]() Kartini vereyim ![]() ![]() ![]() ![]() Adam doktora gider son bir umitle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra anlatir: 'Bu gece Zeytinburnu'ndan ciktiginda, Florya'daki Shell istasyonunda seni bekleyecegim, sorunu da cozecegim, merak etme ![]() ![]() ![]() Adamin pek akli basmaz ama, uykuya dalar dalmaz, mali yukleyip yola cikinca, Florya benzin istasyonunda doktora sahiden rastlamaz mi? Durdurur TIR'i ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bundan otesi bana ait ![]() ![]() ![]() ![]() Adam TIR'dan iner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birkac hafta sonra, bu defa, uzun zamandir gormedigi baska bir arkadasina rastlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Hayrola' der ![]() ![]() ![]() 'Vallahi uyku sorunum var' der, oteki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yani keyifli de, bittim birader ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Tesadüfe bak' der, bizimki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir doktor tavsiye ettiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir hafta sonra iki arkadas tekrar karsilasir ![]() ![]() 'Ne oldu yahu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Gittim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin de, doktorunun da Allah belanızı versin ![]() ![]() ![]() 'Ne oldu yahu, anlatsana ![]() ![]() ![]() 'Daha ne olacak? ![]() ![]() ![]() ![]() Her gece Florya - Sofya gidip geliyorum ![]() ![]() ![]() Temel askerligini yunan sınırında yapıyormuş ![]() Temel'in canı çok sıkılıyormuş ![]() Yunan'a bir ıslık çalmış elleriyle "Havacı mısın?" işareti yapmış,Yunan aldırmamış ![]() Bir ıslık çalmış elleriyle "Karacı mısın?" işareti yapmış, Yunan aldırmamış ![]() Bir ıslık daha çalmış "Denizci misin?" anlamında yüzme işareti yapmış, yunan aldırmamış ![]() Bir ıslık daha çalmış ![]() ![]() Bir ıslık daha çalmış "Gözcü müsün?" anlamında dürbün işareti yapmış, yunan aldırmamış ![]() Nöbetler degişmiş sıra yine Temel'le Yunan'a gelmiş ![]() Yunan'a hadi sınıra git demişler yunan da: - "Ben oraya gitmem ![]() ![]() ![]() Bir Amerikali, bir Ingiliz ve bir Irakli kahvede cay iciyorlar ![]() Amerikali cayini bitirince bardagi havaya firlatmis, silahini çıkarıp bardaga ates edip parcalamis: "Bizde bardaklar o kadar ucuzdur ki biz Amerika'da ayni bardakla iki kere cay icmeyiz" Ingiliz de bunun uzerine cayini bitirip bardagi havaya firlatmis ve ates ederek bardagi parcalamis: "Bizim Ingiliz kumsallarinda bardak yapacak cam icin o kadar cok kumsal vardir ki, ayni bardakla iki kere cay içmeyiz" Bunun uzerine Irakli da cayini bitirmis, bardagi havaya firlatmis, silahini cekip Amerikali ve Ingilizi vurup oldurmus -"Bagdat'ta bu Ingiliz ve Amerikalilardan o kadar cok var ki, biz ayni adamlarla oturup iki kere cay icmeyiz ![]() ![]() ![]() R3p imi isterim |
![]() |
![]() |
|