|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlayın3pek, başlık, bulamiorm, kbakmayin, komik, okuyun |
![]() |
Komik Okuyun Anlayın:)(3)(Pek Başlık Bulamiorm K.Bakmayin:)) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik Okuyun Anlayın:)(3)(Pek Başlık Bulamiorm K.Bakmayin:))FenerLe iLgiLi oLsa biLe Lütfen oLumLu yanıtLayın Müfettişin biri, İlköğretim okulu 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretmenim o fenerlidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam, karısını sevgilisiyle yatakta basmaya kararlıymış ![]() ![]() Taksici şahit olmayı kabul etmiş ve bu ikili adamın evine geri dönmüşler ![]() Tabi beklendiği gibi; çarşafı kaldırınca karısıyla adamı beraber görmüş ![]() Koca sinirli; silahını çekmiş, neredeyse adamı öldürecek ![]() Karısı;"Dur!" demiş ![]() "Niye?" diye sormuş adam ![]() "Şimdi oturduğumuz evi kim aldı biliyor musun? Çocukları Amerika'da kim okutuyor sanıyorsun? Bodrum'daki yazlıkla, yeni tripleks villayı kim yaptırıyor zannediyorsun? Hepsini bu adam yapıyor!" Kocası bunları duyunca daha da çok sinirlenmiş ![]() Beraber baskın yaptıkları, şahit diye getirdiği taksiciye sormuş; "Ne yapayım ben bu adama ha! Söyle ne yapayım?" Taksiciçok sakin ve oLgun Bir sesLe; "Abi üstünü ört üşümesin ![]() ![]() ![]() Alttaki Fıkra Biraz SakıncaLı(sakıncaLı kücükLer için) Bir varmış bir yokmuş evvel zaman içinde kalbur zaman içinde bir pamukprenses ve 7 cüce varmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (pamukprenses banyoya girer) üstteki cüce:"banyoya girdi" -banyoya girdi -banyoya girdi -banyoya girdi ![]() ![]() ![]() (prenses suyu açar) üstteki:"suyu açtı" -suyu açtı -suyu açtı -suyu açtı ![]() ![]() ![]() (prenses soyunmaya başlar) üstteki:"soyunuyor" -soyunuyor -soyunuyor -soyunuyor (prenses ayağa kalkar) üstteki:"Kalktı" -BENİMKİ DE -BENİMKİ DE -BENİMKİ DE ![]() ![]() ![]() DURSUNALİ ASKERDE DURSUNALİ askeriyede paraşütçülük bölümündeymiş ![]() ![]() ![]() İkinci gün herkes uçakta paraşütle atlıyormuş,sıra DURSUNALİye gelince DURSUNALİ komutanına "ben atlayamam" demiş ve komutanına gördüğü rüyayı anlatmış ![]() ![]() DURSUNALİ komutanın paraşütüyle atlamış ve paraşüt açılmış DURSUNALİye bişey olmamış ![]() ![]() ![]() DURSUNALİ SESLENMİŞ:"komitanum nereye" KOMUTAN:"ANANIN ELLERİNDEN ÖPMEYEEEEEEEE ![]() ![]() ![]() +R3pimi isterim |
![]() |
![]() |
|