Fıkra 3 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fıkra 3Bir cumartesi sabahı ![]() İki genç kadın golf oynuyorlar Sarışın olanı topu dikmiş![]() Sopayı öyle bir savurmuş ki![]() Top havada kurşun gibi uçmus, öbür delikte golf oynayan bir erkeğe o hızla çarpmış![]() Kadınlar dehşet içinde, erkeğin iki elini bacaklarının arasında kelepçeleyip iki büklüm kaldığını görmüşler Sarışın hızla oraya koşmuş ve özr dilemeye başlamış![]() "Lütfen izin verin size yardim edeyim![]() Ben bir fizik tedavi uzmanıyım ve eğer izin verirseniz çektiğiniz acıyı azaltabileceğimi biliyorum " "Yooo![]() Yooo![]() Gerek yok" diye inler gibi konuşmuş adam, elleri hala bacaklarının arasında kelepçeli![]() "Önemli değil![]() Birkaç dakika içinde düzelirim merak etmeyin![]() " Sarışın ısrar etmiş![]() Öyle ısrar etmiş ki adam "Peki" demiş sonunda![]() Kadın çok yumuşak hareketlerle adamın ellerini birbirinden ayırıp iki yana sarkıtmış önce Sonra adami çimlere uzatmış Pantolonun kemerini gevşetmiş![]() Elini içeri sokmuş ve masaj yapmaya başlamış![]() Biraz sonra sormuş![]() "Şimdi nasıl hissediyorsunuz kendinizi![]() " "Harika" demiş adam![]() "Harika hissediyorum![]() Ama baş parmağım hala fena halde zonkluyor!![]() "
|
|
|
|