|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çıkan, işte, oldu, saçmalamalarım, sonucunda, yardımcı, şeylerarkadaşlarda |
![]() |
Ve İşte Saçmalamalarım Sonucunda Çıkan Şeyler(Arkadaşlarda Yardımcı Oldu..) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ve İşte Saçmalamalarım Sonucunda Çıkan Şeyler(Arkadaşlarda Yardımcı Oldu..)Kutu Kutu Pense Elmamı Yerse ![]() ![]() ![]() Penseler Eğer Gerçek Penseyse Neden Elma Yiyooo?? Tekerleme Değil Korku Filmi Mubarek Mezarlık Girişinde: "Bizde Gezerdik Siz Gibi, Sizde Geleceksiniz Biz Gibi" Yazıyor ![]() Lan Adam Ölmüş Hala Laf Sokuyo ![]() ![]() Sigara We Alkol İnsani Yawaş Yawaş Öldürüyomuş Ulan Kamil Kimin Acelesi Warki :-)) Mısırda Eskiden Mumyalama Varmış, Ya Nasıl Bi Fantezidir O Mum Yalanırmı Hiç Abi ''Türkiye'nin %90'ı Calgon Kullanıyor" Dedikleri Halde Calgon'un %10 için Verdiği Mücadeleyi Takdir Ediyorum "0tobüsü durdurup" Filanca Yerden Geçiyomu " Dedim ![]() ![]() Zaman Size Hayırlı Yolculuklar Dedim ![]() İlkokul Hocamla Karşılaştım, Hala İlkokul Hocasıymış ![]() Kendini Biraz Olsun Geliştiremez Mi Yaa Ajda Pekkan Sırrını Çözdüm ![]() Doğmuş ![]() O Yüzden ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdilik Bu Kadar ![]() ![]() ![]() EN İRENÇLERİ BUNLARDI ![]() Rep Weren ELLER Dert Görmesin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|