![]() |
Hayatın GİZLİ kuralları |
![]() |
![]() |
#1 |
bonsoir
|
![]() Hayatın GİZLİ kurallarıBoşa kürek çeken 9 kişiden olma!!!! 1-Eğitimi önemsemeyen: okulda,evde,işyerinde çalıştığın şirkette eğitimi ciddiye al ki ,başarı da seni ciddiye alsın ![]() ![]() 2-Değişime kendinden başlamayan:N e kadar iyi yetişmiş olursanız olun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3-Beden dili zehir damlatan: Patronunuzun, Aİlenizin,Eşinizin sizi anlamadığını düşünüp tartışma yaratmayın,çatışmayın onları anlamaya çalışın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4-Hoşgörmeyen Affetmeyen: Sevdiğiniz insanlara zaman ayırın,yarım saat samimiyetle ve ilgiyle dinlemeniz pisikoterapi etkisi yapar ![]() ![]() ![]() ![]() 5-Karar veremeyen:Çok orijinal ve güzel fikirleriniz olabilir ama bir türlü karar verip harekete geçemiyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6-Baskın yeteneğini keşfetmeyen,kendini gerçekleştirmeyen(Yaptığı işten zevk almayan) :Başarılı birisiniz ama"Sevmiyorum ben bu işi, bıktım artık!!!!!diyorsan KeŞke!!!! diyorsan sıkça senin baskın yeteneğini keşfetmediğini gösteriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7-Kanaat etmeyen(hep iyisini ,mükemmeli arayan)Diyelim ki evleneceksiniz,evinizi aldınız ,en güzel şekilde dayayıp-döşediniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 8-Olumsuza odaklanın:Mesela olumsuza odaklanmayın hayatınız mahvolur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9-Helal hassasiyeti göstermeyen:Yatırımdan kazandığını yatırım yap ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HayATın Gİzlİ kURALı: Az yada çok karşılık bekleyerek yaptığınız iyilikler size kötülük olarak geri döner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇEVreleriNE uYMAk iÇin KEndiLEriNİ YonTAnlar,TüKEnip giderLERR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Hayatın GİZLİ kuralları |
![]() |
![]() |
#2 |
haticee
|
![]() Cevap : Hayatın GİZLİ kurallarıpaylasım için tesekkrler bonsoir emeğine sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Hayatın GİZLİ kuralları |
![]() |
![]() |
#3 |
black__eyes
|
![]() Cevap : Hayatın GİZLİ kurallarıçok qzl ve mntqlı tşkLr ![]() ![]() |
![]() |
![]() |