![]() |
Ferdi Özbeğen'le Sohbet |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Özbeğen'le Sohbetalbüm-taslakFerdi Özbeğen`in Ünlü 1978 yılında Kervan Plak tarafından yayımlanan, ikinci albümü ![]() Albümün düzenlemelerini Norayr Demirci yapmıştır ![]() Albümün kapağı ==Parçalar== #Bir Tanrıyı Bir de Beni Unutma - Söz: Ali Tekintüre / Müzik: Coşkun Sabah #Beni Böyle Sev - Söz: Orhan Gencebay / Müzik: Orhan Gencebay #Kaybolan Yıllar - Söz: Sezen Aksu / Müzik: Sezen Aksu #İçi Beni Yakar Dışı Seni #Dilek Taşı - Söz: Ahmet Selçuk İlkan / Müzik: Gülden Karaböcek #Tanımazsın Beni - Söz: Ülkü Aker / Müzik: Rıfat Şallıel #Yarım Kalan Aşk - Söz: Hikmet Münir Ebcioğlu / Müzik: Kerem Güney #Senede Bir Gün - Söz: Sadık Şendil / Müzik: Şekip Ayhan Özışık #Seninle Bir Sonbahar - Söz: Yusuf Nalkesen / Müzik: Yusuf Nalkesen #Araya Ayrılık Girse de - Söz: Sezen Aksu / Müzik: Sezen Aksu #Kaderimin Oyunu Söz: Orhan Gencebay / Müzik: Orhan Gencebay #Bağdat Yolu Söz: Cevat Ulutanır / Müzik: Cevat Ulutanır #Kalk Gidelim Bu makale, online kullanıcı topluluğu tarafından oluşturulan ve düzenlenen özgür ansiklopedi projesi Wikipedia'nın Türkçe versiyonu Vikipedi'deki Ferdi Özbeğen'le Sohbet maddesinden kopyalanmıştır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|