![]() |
Ferdi Özbeğen'le 45 Dakika |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Özbeğen'le 45 Dakikaalbüm-taslakFerdi Özbeğen`in Ünlü 1977 yılında Atlas Plak tarafından yayımlanan, ilk albümü ![]() Albümün kapağı ==Parçalar== #Unutturamaz Seni - Söz: Ekrem Güyer / Müzik: Ekrem Güyer #Bekledim de Gelmedin - Söz: Yesari Asım Arsoy / Müzik: Yesari Asım Arsoy #Hatırla Sevgilim - Söz: Sebahattin Ezgi / Müzik: Sebahattin Ezgi #Sevdim Bir Genç Kadını - Söz: Necip Celal Andel / Müzik: Necip Celal Andel #Seni Ne Kadar Öpsem - Söz: Necip Celal Andel / Müzik: Necip Celal Andel #Tadı Yok Sensiz Geçen - Söz: Muzaffer İlkar / Müzik: Güzide Taranoğlu #Aldırma Gönül - Söz: Sabahattin Ali / Müzik: Kerem Güney #Birisine Birisine - Söz: Ülkü Aker #Yağmur - Söz: Bülent Pozam / Müzik: Tonis Maroudas #Dert Şarkısı - Söz: Ülkü Aker / Müzik: Baha Boduroğlu #Kim Arar Seni - Söz: Ülkü Aker #Nasıl Geçti Habersiz - Söz: Nihat Aşar / Müzik: Teoman Alpay #Aynı Yerde Aynı Gün #Ben Anlamam - Söz: Ülkü Aker / Müzik: Rahbani Brothers Bu makale, online kullanıcı topluluğu tarafından oluşturulan ve düzenlenen özgür ansiklopedi projesi Wikipedia'nın Türkçe versiyonu Vikipedi'deki Ferdi Özbeğen'le 45 Dakika maddesinden kopyalanmıştır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|