Gerçekten ilginç Değil Mi? |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Gerçekten ilginç Değil Mi?Bir ignliiz üvnsertsinede ypalın arşaıtramya gröe, kleimleirn hrfalreiinn hnagi srıdaa yzalıdkılraı ömneli dğeliimş Öenlmi oaln brinci ve snonucnu hrfain yrenide omlsaımyış Ardakai hfraliren srısaı krıaışk oslada ouknyuorumş Çnükü kleimlrei hraf hraf dğeil bri btüün oalark oykuorumuşz![]() Bakın nasıl da düzgün okudunuz, ilginç değil mi? __________________
|
|
#2 |
|
seyito
|
Cevap : Gerçekten ilginç Değil Mi?şaşırdım son yazıyı görünce gerçekten ilginç yaw ![]() paylaşım için tşkler
|
|
Cevap : Gerçekten ilginç Değil Mi? |
|
|
#3 |
|
mesanihta
|
Cevap : Gerçekten ilginç Değil Mi?evt ya şaşırdım ben de hiç farketmedim okurken:67:61
|
|
#4 |
|
cansel
|
Cevap : Gerçekten ilginç Değil Mi?aynen:D
|
|
#6 |
|
OZz BüYüCüSü
|
Cevap : Gerçekten ilginç Değil Mi?ilginç |
|
|
|
#7 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Gerçekten ilginç Değil Mi?İlginiz için ben teşekkür ederim
|
|
|
|
#8 |
|
hey_crazygirl
|
Cevap : Gerçekten ilginç Değil Mi?cok ilginç ve dogru bi bilgi paylasım için cok teşekkürler ![]() xD
|
|
#9 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Gerçekten ilginç Değil Mi?Ben teşekkür ederim |
|
|
|
#10 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Gerçekten ilginç Değil Mi?harbiden çok ilqnç yah ![]() tşklr abLacımm ![]() (:
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
|
|
#11 |
|
|
Cevap : Gerçekten ilginç Değil Mi?ewt gerçekten ilginç paylaşım için tşkler |
|
|
|