![]() |
Anne..... Annem....... |
![]() |
![]() |
#1 |
lidif
|
![]() Anne..... Annem.......ateşe doğru yürürken arkama bakıp gözyaşındaki sıcaklığını hissedebildiğim tek insan ![]() ![]() ![]() kelimelerinin tanımlayamadıgı tek insan ![]() ![]() ![]() ![]() ANNEM ![]() her geçen gün ben bunun yokluğuna nasıl alışcam yaa şeklinde düşüncelere daldığım her gece allahım nolur ölmesin die dua ettiğim kadın ![]() herşeyimi anlatabildiğim arkadaşım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() var oldugu sürece aklımıza gelmeyen, gecenin bir vakti seni seviyorum, iyi uykular miniğim mesajıyla insanı gözyaşlarına boğan, sarılmak için can attıgım insan ![]() ![]() ![]() ![]() dünyanın en güzel kokan varlığıdır anne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir çocuk doğduğunda bir anne doğar demişti bir zamanlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dünya üzerinde benim için ölene dek ağlayabilecek tek insan ![]() ![]() ![]() ![]() kendisinden önce ölmeyi dilediğim bir kaç varlığın başında gelen insan ![]() sahip olup da canımdan çok değer verdiğim tek şey ![]() ![]() ![]() ![]() uykumdan uyandığımda attığım çığlığa kıyamayan, kanının alyuvarının akyuvarının beni ben yapan katığıyla doyuran,hic gormediğim bebekliğimin,ilk kesilen tırnağımın,zaptedilmeyen ağlamalarımın en yakın şahidi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mükemmel iki gözle birsey beklemeden bakan, tatminini yüzündeki gülümsemeyle gösteren tek kadın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bana bir kez değil sayısız kereler hayat veren kişi ![]() ![]() ![]() ![]() hiç bir zaman terketmiyeceğim her daim yanında olacağım, benim için kendi hayatını ortaya koymuş ve hiç şakayeti olmamış beni doğuran insan ![]() ![]() ![]() ![]() en kızgın olduğumda bile sarılıp, çocukluğumdan beridir ezberlediğim o kokusunu içime çektiğimde sakinlestiğim kişi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir bakışından birşeylerin ters gittiğini anlayan, en ufak bir sıkıntınızı tek kelimeye gerek duymadan hisseden, sizi dünyada karsılıksız ve en büyük sevgiyle seven tek insan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şu an beni başka bi alemde izleyen CAN DAMARIM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ANNE SENSİZİM SOLUK ALAMIYORUMMMM SENİ ÇOKKK SEVİYORUM ANNEE |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Anne..... Annem....... |
![]() |
![]() |
#2 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Anne..... Annem.......Annemi çoq sefdiqimi bi kere daha anLadm ![]() ![]() tşkLr ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Anne..... Annem....... |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Anne..... Annem.......konu için tşkler çok güzeldi ![]() ![]() ![]() bugün çok güzel paylaşımlar yapıyorsunuz ama neden sürekli fotoğraf gezegenine atıyorsunuz anlamış değilim resimler olabilir ama içerik başka bölümlerde daha anlam kazancakdır diye düşünüyorum saygılarımla ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|