Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
10bin, formülü, kap, ıspatla, ytl

Bu formülü ıspatla 10bin ytl kap

Eski 07-25-2008   #1
punisher
Icon1861

Bu formülü ıspatla 10bin ytl kap

Milli Eğitim Bakanlığı'na noter tasdikli bir yazı gönderen Mehmet Bayraktar isimli vatandaş, yazıda bir fizik formülü göndererek, bu formülün kanıtlanmasını istedi Bayraktar, MEB'e gönderdiği yazıda formülün kanıtlanması halinde 10 bin YTL vereceğini taahhüt etti

Milli Eğitim Bakanlığı'na noterden onaylı bir yazı gönderildi Mehmet Bayraktar isimli vatandaş Bakanlığa gönderdiği yazıda, Bakanlık yetkililerinin "kE=gzE=mv²/2, pE=mgh, genel çekim F=GM m/r² ve F=kqı, q2/d²" formüllerini kanıtlanmasını istedi Bayraktar, kişi, kurul ve kurumun söz konusu formülü kanıtlaması halinde, 10 bin YTL vereceğini bildirdi
Bayraktar, yazısında ayrıca özellikle fizik kitabı yazarlarından ve Fen Fakültesi fizik öğretim üyelerinden ilgili formülün kanıtlanmasının istenmesi gerektiğini söyledi

Bayraktar, ilgili ve görevlilerin öğrencilere sundukları formülleri kanıtlamak zorunda olduğunu belirterek, "Kanıtlayamıyor iseler kanıtlamayı öğrensinler, öğretsinler Öğrenmek ve öğretmek istemiyorlar ise görevlerini bırakmalılar ya da bıraktırılmalı, gereği yaptırılmalı Öğrenme, öğretme yetilerini, yeteneklerini yitirmişler ise yine gereği yapılmalı, yaptırılmalı" dedi Bayraktar, söz konusu formülün birden çok kişi tarafından kanıtlanması halinde 10 bin YTL'yi paylaştıracağını bildirdi

BU VATANIN EKMEĞİNİ YEYİP İHANET EDEN BİR GÜN EKMEĞİ YEDİĞİ YERDEN KURŞUNU DA YER
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com