![]() |
Bn Geldim |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Bn GeldimBen geldim! ![]() ![]() Ellerim bomboş, heybem dolu ![]() ![]() ![]() Düşünmemiştim hiç çıplak olduğunu! Nerden bilirdim yediğini teninin kış soğuğunu ![]() ![]() ![]() Eğer giyersen düğmeli bir mintan, Önce beni sok bağrına,sonra ilikle onu ![]() ![]() Ben geldim! Ellerim bomboş,gönlüm dolu ![]() ![]() ![]() Nerden bilirdim gözlerinin açık olduğunu! ![]() ![]() Kapat gözlerini, al uykumu ![]() ![]() ![]() Düşlerin yarım kalmasın benden yana İyice sokul ve sarıl, Uyu uykunu! ![]() İstersen, Değişsin artık gecenin vardiyacısı, Biraz da ben sayayım yıldızları, Nasıl bölünürmüş ikiye Ay, Nasıl büyürmüş yarasa gözlerle çakışan korku ![]() ![]() ![]() Boş ver unut gitsin anlatmak isteyip de anlatamadıklarımı ![]() ![]() ![]() Yani Sabah, Daha bir sabah olsun uyandığında ![]() ![]() ![]() Ben geldim! Elim bomboş, mendilim dolu ![]() ![]() ![]() Aklıma hiç gelmemişti ağladığın, Ünün çağrıymış meğer! ![]() ![]() ![]() Dağ duymuş, Su duymuş, Taş duymuş da Bir ben duymamışım ![]() ![]() ![]() ![]() Şaşırma gülüm! Bitmez bu dünyanın tuhaf yanı ![]() ![]() ![]() Ben geldim! Ellerim bomboş, hüznüm dolu ![]() ![]() ![]() Biraz kırık dökük, biraz yorgun,biraz solgun Ve Bırakarak geçtiğim dağlara yüklendiğim bulutu ![]() ![]() ![]() Nerden bilirdim! ![]() ![]() Mor çiçeklerinin buruştuğunu ![]() ![]() ![]() Al işte! Denizin tuzuyla seviştim, Ağacın kurusuyla; Saçlarımda, Yosunsuz taşların kına kokusu ![]() ![]() Dinmedi hala bilesin İçimde gök gürültüsü korkusu ![]() ![]() ![]() Ben geldim! Ellerim bomboş, yüreğim dolu ![]() ![]() ![]() Nerden bilirdim bana benzediğini!? Aynı fabrika işçisi, aynı yolcu ![]() ![]() Aşk için çalıştık gün boyu ![]() ![]() ![]() Ya sonra? Ayrı kapılardan çıkıp gittik, Ayrı yollara: Cebimiz bomboş Yüreğimiz sevda kuşu ![]() ![]() ![]() Çırpındıkça daldık sulara, Çırpındıkça uzaklaştı gökyüzü, mavi atlas Kendimize döndük yeniden Derinleşti içine düştüğümüz kör kuyu! ![]() ![]()
![]() |
|