![]() |
~~ Aştan Öte Aşıktım ~~ |
![]() |
![]() |
#1 |
hayatyolu
|
![]() ~~ Aştan Öte Aşıktım ~~Seninle dinlemiştim ilk defa aşk şarkılarını Seninle tatmıştım ilk defa aşkın şarabını ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle silmiştim bildiklerimi Sana bırakmıştım ben kendimi Seninle doldurmuştum içimi Sana kendimden daha çok güvenmiştim ![]() ![]() ![]() Ve seninle girerdim Ateşlerin içine Yine seninle girerdim cehennemim içine ![]() ![]() ![]() Diyorum ya güvenmiştim sana Seni sevmenin ötesinde sevmiştim Aşkmı bu dersen eger Bilki aşktan öte aşıktım sana ![]() ![]() ![]() bi arkadaşım yazmış ben çok beğendm sizlerle paylaşmak istedimm:sm_smile:
![]() |
Cevap : ~~ Aştan Öte Aşıktım ~~ |
![]() |
![]() |
#2 |
jasmine
|
![]() Cevap : ~~ Aştan Öte Aşıktım ~~emeğine sağlık gerçektende çok güzel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : ~~ Aştan Öte Aşıktım ~~okuyan gözlerine sağlık cnm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : ~~ Aştan Öte Aşıktım ~~arkadaşını tebrik ederim gerçekden yaşayarak yazmış ayrıca bizimle paylaştığın içinde tşkler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : ~~ Aştan Öte Aşıktım ~~ben teşkur edrim cnm daha var veririse onlarıda koyarmm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|