|  | Kapalı Kapılar |  | 
|  08-20-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Kapalı KapılarJulia Dixon, kazayla anahtarını evde unutmuş ve sokakta kaldığı sırada postacı ona doğru yaklaştı  Bayan Dixon!Üzgün görünüyorsunuz, bir sorun mu var? Ne yapacağımı bilmiyorum  Kapıda kaldım  Anahtar evde ve yedeğini bıraktığım komşum şehir dışında  Kocamda anahtar var, fakat o da şehir merkezinde bir otelde konferansa katıldı  Ona ulaşabileceğimi sanmıyorum  Eve nasıl gireceğim? Postacı kadını sakinleştirmeye çalıştı ve ona bir çilingir çağırmasını tavsiye etti   Sanırım yapabileceğim tek şey bu, fakat doğruyu söylemek gerekirse, çilingirler dünya kadar para alıyorlar  Oysa şu anda üzerimde bir kuruş bile yok   Postacı kadının derdine ortak oldu  Kadının başka çaresi yoktu   Gitmem gerekiyor, buyrun mektubunuzu  Kim bilir, içinde belki sizi neşelendirecek güzel haberler vardır  Julia zarflara baktı  Kardeşi Jonathan dan bir mektup vardı  Geçen hafta onları ziyaret etmiş ve birkaç gün kalmıştı   Neden bu kadar çabuk mektup yazdı acaba diye mırıldandı Julia  Zarfı yırtıp açtığında, avucuna bir anahtar düştü  Mektupta şunlar yazılıydı: Sevgili Julia  Geçen hafta sizde kalırken, siz alışverişe gittiğinizde kazayla kapıda kaldım  Komşunuzdan yedeğini istedim ama geri vermeyi unuttum  Bu mektupta onu da gönderiyorum  Yorum; Kapalı bir kapıyla yüz yüze gelmiş ve kendinizi ümitsiz hissediyorsanız, bilin ki tüm kapılar zamanı gelince içeri girmeniz için ardına kadar açılacaktır  | 
|   | 
|  | 
|  |