Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gücüyle, katlamak, parayı, zihin

Zihin Gücüyle Parayı Katlamak

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zihin Gücüyle Parayı Katlamak

Merhaba arkadaşlarSize zihin gücünüzle nasıl parayı katlaya biliceğinizi ögreticemParayı alın ve onu inceleyin sadece bir kağıt parçası değil mi?Onu küçümseyin sen sadece kağıt parçasısın gibi cümleler kurunve parayı sol ya da sağ elinize alın psi ball yaparmış gibi tutun ellerinizi gözlerinizi kapatın paranın katlandığını hayalinize getirmeye çalışın eğer imajasyon yapamıyorsanız forumu arastırın mutlaka dogru bilgiyi bulucaksınızdırGözünüzü açın paranın yavaş yavaş uçlarından havaya doğru kalktığını düşünün enerjinizi serbest bırakın ve pes etmeyin olumlama yapın bugün yapamıyorsam yarın yaparım gibi cümleler kurun yapmak için kendinizi fazla kasmayın günde en fazla 1saat yapın yoksa beyninizi çok yorarsınız sabah kalktığınızda yorgun hissedersinizHer şey den once sabır edin mutlaka başaracaksınızdır arkadaşlardan şöyle yorumlar alıyorum evde tekken çok iyi bir şekilde yapıyorum ama arkadaşlarıma göstermek istedeğimde para yerinden kıpırdamıyor bile diyorlar bunun sebebi arkadaşlarınızın yanında tam konsantrenizi sağlayamamanız ama ben illahki yapmak istiyorum kızlara hava atıcam diyorsanız ilk önce ailenizin yanında yapmayı deneyin yavaş yavaş alışırsınız yapmayaBenden bu kadar herkese başarılar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com