Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
buraya, dertleşelim, içimizdekileri, kusalım

İçimizdekileri Buraya Kusalım Ve Dertleşelim

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar bu başlık çok önemli ve değerlidirİçimize attığımız her düşünce ve arzu bize ilerde yol su elektirik ve hastalık olarak fazlasıyla acı vererek geri dönüyorHemde öyle bir dönüyorki "artık burama kadar geldi" diye tepkiler veriyor ve öfkeleniyoruz

yaşım küçük bilgisizim anlamam diye düşünmeyinSöyleceklerim saçma demeyin

Tek bir kural var:

"Söylecekleriniz size ait olacak"

Bence diye başlayacaksınız ve hiçbir kitaptan yazıdan etkilenmeden kriterler koymadan gerekirse tüm bilim ve gerçekliği inkar edicek tüm töreleri dinleri ve inanışları inkar edeceksiniz

İçimizdeki sıkıntılarımızı dökelimPaylaşalım

Öfke paylaşılırsa sevgiye dönüşürŞimdi dönüşüm zamanı

Ne olursa olsun konu ve kriter yokSadece söyleyelimBirbirimizi eleştirmeyelim olduğu gibi kabul edelim karşımızdakini ama dertleşeceğimiz bir başlık olsun burası

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

İlk ben başlıyayım bari =)

Dün tepkiler verdimSinirlendim öfkelendimAma bilerek yaptım bunuÖnce pencere açıldı önümdeKızmak istediğine eminmisin dedi? evet dedim bende Çünkü kızmam ve tepki vermem gerekiyorduİçimde birikiyordu bazı şeylerBir yanda bir amacım vardı bir yanda yolumdaki dikenlerŞemsi tebrizinin dediğini başaramadımDikenler gelecekti önce sonra güller kokacaktıAma pişman değilimBunda bir ders vardır dedimHata yaptığımı kabul etsemde pişman olmadımGülümsedimAnda kalamadım ve "ben yaptım" Bunda utanıcak ne varkiUtanmıyorumHata yaptım diyorum

Hiçbir zaman utanmayacağımDüşüncemi içime saklamadan söyleceğimSaçmada olsa yanlışta olsa söyleyeceğim işteÇocuksu da olsa komik de olsa söyleyeceğim

Dün gece sabaha kadar uyuyamadımNefesimi izledim hepChopin dinledim 1 saat kadarTemizlendimİçimideki pisliğin akmasını izledimSabah uyandığımda huzurlu ve mutluydumGüneş yine doğmuştu hayat devam ediyorduBende bir parçasıydım bu hayatım ve olması gerekenler oluyordu yine

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-21-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

ben son günlerde mutsuzumve bu da olur olmadık şeylere öfkelenmeme sebep oluyoröyleki dün hep uyudum,sırf çevremdekilere öfkelenip bağırmamak içinonları kırmamak içinbu sabah çok yoğun bi baş ağırısı ile uyandımve saçma sapan kararlar almaya başladımevden kaçmak,ansızın kaybolmak gibisonra saçmaladığımı anladım ve adam gibi düşünmeye başladımşimdi iyiyim gibi!! Bu arada BU KONUYU SEVDİMdertleriimi dinleyecek,okuyacak birilerinin olması güzel!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com