|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
buraya, dertleşelim, içimizdekileri, kusalım |
![]() |
İçimizdekileri Buraya Kusalım Ve Dertleşelim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimizdekileri Buraya Kusalım Ve DertleşelimArkadaşlar bu başlık çok önemli ve değerlidir ![]() ![]() ![]() yaşım küçük bilgisizim anlamam diye düşünmeyin ![]() ![]() Tek bir kural var: "Söylecekleriniz size ait olacak" Bence diye başlayacaksınız ve hiçbir kitaptan yazıdan etkilenmeden kriterler koymadan gerekirse tüm bilim ve gerçekliği inkar edicek tüm töreleri dinleri ve inanışları inkar edeceksiniz ![]() İçimizdeki sıkıntılarımızı dökelim ![]() ![]() Öfke paylaşılırsa sevgiye dönüşür ![]() ![]() Ne olursa olsun konu ve kriter yok ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimizdekileri Buraya Kusalım Ve Dertleşelimİlk ben başlıyayım bari =) Dün tepkiler verdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiçbir zaman utanmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() Dün gece sabaha kadar uyuyamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimizdekileri Buraya Kusalım Ve Dertleşelimben son günlerde mutsuzum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|