![]() |
Az Önce Dalıp Gitmişim Yine... |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Az Önce Dalıp Gitmişim Yine...![]() Az önce dalıp gitmişim yine, Gözlerini de almışım yanıma ![]() Uzaklara, çok uzaklara gitmişim ![]() Yine bencilliğim tutmuş, Kimseyle paylaşmadan ela rengini, Almış başımı gitmişim çok uzaklara ![]() Korkularımı, hüzünlerimi, çilelerimi, ve beni kendimden eden her neyim varsa, hepsini atmışım en uçsuz uçurumlara ![]() Az önce dalıp gitmişim yine, Sağa sola bakmadan, koşar adım, ve içimde ilk kez kaybolma korkusu olmadan düşmüşüm izini bilmediğim sokaklara ![]() Az önce dalıp gitmişim yine, Ellerini de almışım ellerimin arasına ![]() En soğuk havayı beklemişim Bahanem olsun diye, ellerine hükmetmek için ![]() Ve az önce dalıp gitmişim yine, Çorak ve ıslatılmaya hasret dudaklarına Can suyunu vermişim özene bezene ![]() İçinde aşk, İçinde özlem, İçinde sızı, Ve içinde sen varmışsın bu dalıp gitmelerin ![]() Şüphe yok, Korku yok, Hüzün yok, Hele hele sensizlik hiç yok Bu sevda da ![]() Kelimeler henüz aklını yitirmemiş ![]() Çünkü hiçbiri bilmiyor Seni ne kadar çok sevdiğimi ![]() Bak işte neler neler geçiyor içimden ![]() Ve ben yine dalıp dalıp gidiyorum ![]() Her dalıp gidişimde, Önce gözlerine, sonra ellerine, Ve yine en son dudaklarına saplanıyorum ![]() Seni sevmemek en büyük hata ![]() Ben seni sevme hakkımı kullanıyorum ![]() Kimse dokunmasın bize, Bıraksınlar dalıp gidelim ![]() Kimsesiz olalım, Tanıksız olalım, Herkeslere inat hayran hayran bakışalım birbirimize ![]() Bak işte yine dalıp gidiyorum, Ellerimin gölgesi düşerken seni sevdiğimi yazdığım sayfalara, Sanki az önce yanımda değilmişsin gibi, Yine seni özlüyorum ![]() Bildiğim şeyler ortada ![]() Bilmediklerimi yine bilmiyorum ![]() Mesela seviyor musun dudaklarımı? Boy pos önemli mi mesela? Özlüyor musun, Yalnız sana güzel ve buğulu bakan gözlerimi ![]() Söylesene hadi ![]() Hiç düşünmeden söyle ![]() Gönlünde kiracı mıyım yoksa ev sahibimi? Bildiklerim ortada ![]() Bilmediklerimi yine bilmiyorum ![]() Seni sevmek hayatımın en ince ayrıntısı ![]() Üstüm başım sen, İçim dışım sen, Sevgim, kokum, mücadelem sen ![]() Ben SENİ büyük harflerle SEVİYORUM ![]()
![]() |
|