![]() |
Bir Umut Yolla Bana! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Bir Umut Yolla Bana!Gölgelerin içinden Gel yeşil gözlerime Bir nakarat daha ol inleyen sözlerime Dudaklarım ıslansın değsin beyaz tenine Kalbinin ateşiyle gel bugün közlerime Martılar eşlik etsin yol boyunca aşkıma Gülümsesen uzaktan ben dönerim şaşkına Gözlerimde sel olup dönsem yine taşkına Bir umut yolla bana hadi ALLAH aşkına Bir mevsimlik değilki bir ömür istiyorum Her kapı çalışında ben seni bekliyorum Özledikçe gözüme bir damla ekliyorum Oysaki her nefeste sen gelirsin aklıma Bir tek haber bile yok aylardır yine senden Umutlarım sarardı çıkıyor bedenimden Ok yayından çıkmışken dönmesin hedefinden Bir tebessüm daha ver hadi ALLAH aşkına Duvarlar üzerime gelmeyin artık yeter Duymadımki sesini garipmi garip heder Öyle bir yaşantı var bir umut binbir keder Kederlere razıyım bana gözlerin yeter Hiç aklımdan çıkmayan utangaç mahsum güzel Son tebessüm istiyom olmalı sonsuz özel Elimi kenetleyen olmalı senden bir el Mutluluktan akmalı gözümden akan sel Bak seni bekliyorum kalbimin sahibi gel Vedat OKKAR
|