![]() |
Sensizlk Yalnızlıkmş.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Sensizlk Yalnızlıkmş..Sensizlikmis Yalnizlik ![]() ![]() Bu sevdaya düsmeden önce, bilmezdim nasil da bir basina kalinir o koskoca kalabaliklarda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnizlikmis sensizlik, bilemedim ![]() ![]() ![]() Bilmezdim nasil da kördügüm olursun kimsesizliginle, bu sevdaya düsmeden önce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnizlikmis sensizlik, anliyorum ![]() ![]() ![]() Bu sevdaya düsmeden önce, nasil da yetmezmis güc kirmaya zincirlerini bilmezdim, bundanmis kacamayisim kendime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sensizlik yalnizlikmis, biliyorum ![]() ![]() ![]() Nasil da sabahlar gözbebeklerimde biri bilmezdim, bu sevdaya düsmeden önce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sensizlikmis yalnizlik, bilmezdim ![]() ![]() ![]() Gözlerimi bir kirpisimla yanaklarimi islatan sanma ki yagmurdur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sevdaya düsmeden önce, bilmezdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sensizlikmis yalnizlik ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sensizlk Yalnızlıkmş.. |
![]() |
![]() |
#2 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Sensizlk Yalnızlıkmş..çok guselmiş paylaşım için tşklerr
![]() |
Cevap : Sensizlk Yalnızlıkmş.. |