Öncelikle hayırlı forumlar 10 gündür ki astral seyahat telekinezi telepati ile ilgilenmeye başladımilk etaplarda 4 denememde acayip kasılmalar oldu ben konsantrasyonumu bozmamama rağmen çıkış yapmadım düün I-doser kullandım 2 kere dinledim [1 saat] ve hafif kasılmalar hissettim ama çıkış olmadı ama uyuduğum zaman lucid oldum heralde evim bi köşesinde sabitim ve bizimkiler çay içiyo bunun farkındaydın ne oldu doğru yoldamıyım nasıl devam etmeliyim ??
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.