![]() |
Garantili Astral Seyahat Teknikleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Garantili Astral Seyahat Tekniklerievet garantili artık astal alemde buluşup spatyomu birlikte keşfetmeye başlayabiliriz ![]() siz farkında olsanızda olmasanız da çekim yasasını kullanarak bu yazıyı kendinize çektiniz ![]() ve ben de biliyorum ki daha ileriye gidebilirsiniz çünkü bu yazıyı şu anda ben yazıyorum ![]() tabi ki kendi deneyimlerim değil ingilizce bir kitaptan çevirip çevirip yazmaktayım ![]() yazmak istiyorum çünkü bu sayede öğrendiğim bilgilerin kalıcı olmasını istiyorum, hem ingilizcemi geliştiriyorum ayrıca teknikleri uygulayanların sonuçlarını merak ediyorum ![]() kişisel olarak şu ana kadar 2 defa as (astral seyahat)'a çıkmayı başarabildim ![]() ![]() bu tekniklerin sadece yeni başlayanlara değil ayrıca birçok defa beden dışı deneyim yaşamış insanlara da faydası vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() faz olgusunun esası faz'ı astral boyutun fiziki bir ortamı olarak düşünebilirsiniz ![]() faz'da 2 önemli olay olur 1 ![]() ![]() ![]() ![]() aynı zamanda deneyimcilerin algılarının uyanıkken olduğundan çok daha yüksek hassasiyete ve yoğunluğa ulaştığı yerdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilmeden faz'a girenlerin çoğu hangi ortama götürülüğüün farkına varamadan uyanmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() neden faz'a girilir? devamı var hem de kaç yüz sayfa XD çevirdikçe yazarım artık ^^ |
![]() |
![]() |
|