Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kere, lusid, olduktan

Bir Kere Lusid Olduktan Sonra...

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Kere Lusid Olduktan Sonra...

şimdi benim merak ettiğim bir konu var Bir kere bana şöyle oldu;

okuldayım rüyamda merdivenleri tırmanıyoruz bir iki arkadaş ve bir kaç tane sevdiğim hoca ilk merdiveni onlarla beraber çıktık daha sonraki merdiven de dershanedeki hocalar ve sınıf arkadaşlarım oradaydı allah allah dedim bunların ne işi var burda diye neyse dedim bir merdiven daha çıktım eski mezunlardan geldi bende dedim allah allah bunlar, rüyaa falan heyecanlanmışım ama nasıl? heyecanı bir şekil geçirdim ondan sonra felsefe dersine girmek istedim daha sonra dedim ki felsefeci arkasını dönsün diye ama öncekiler böyle sanki içimden çıkıyordu bağrımdan son düşündüğüm aklımdan oldu ve sanki inananarak istemedim gibi birşey oldu beyaz ekran ve son

ben bu rüyayı görmek için 50 tanr yol denedim şimdi rüya günlüğü tutuyorum ancak her lusid istediğim de bu yollları uzun uzun deneyecek miyim? bu rüyaya ulaşmam 1 haftamı aldı bir hafta daha bekleyecek miyim? bu özgürlüğü yaşamak için ilk rüyadan sonrasından bahseder misiniz bana ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com