Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
lucid, rüya, sayma, sayı, tekniği, tekniğim

Lucid Rüya Tekniğim (Sayı Sayma Tekniği)

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lucid Rüya Tekniğim (Sayı Sayma Tekniği)

arkadaşlar lucid rüya tekniklerini denerken birçok teknik değiştirdim bazıları işe yaramadı bazıları yaradı bazı teknikler bilinçaltının açıklarından yararlanarak oluşturulduğu için herkeste işe yaramıyor; ama ucu gerçeklik testine dokunan tekniklerin çoğu bence %90 olumlu sonuç verir çünkü gerçeklik testi yapıp da rüyada olduğumuzu anlamama ihtimalimiz çok düşük ben de ucu gerçeklik testine dokunan bir teknik oluşturdum kendimce eğer böyle bir teknik varsa şimdiden özür diliyor ve okuyan arkadaşlara teşekkür ediyorum =)

SAYI SAYMA TEKNİĞİ

Bu teknikle lucid rüya görmek için gün boyunca , rüyada olma fikri her aklınıza geldiğinde bir sayı söylemeniz yeterli üstelik gün boyunca sadece bir kez gerçeklik testi yapmak yeterli

Bir örnekle açıklamak daha mantıklı olacak

Diyelim sabah kalktınız hemen gerçeklik testi yapın mesela ben buraya nerden geldim sorusunu kendinize sorun rüyada olmadığınızı anladığınızda BİR deyin 15 dakika sonra tekrar lucid rüya aklınıza geldiğinde İKİ deyin ve böyle devam edin gün boyunca lucid rüyayı her hatırlayışınızda kaldığınız sayıdan devam edinVarsayalım akşam üzeri aklınıza rüyada olabileceğiniz geldi bir önceki söylediğiniz sayı 42 olsun Ama siz daha önce hangi sayıyı söylediğinizi hatırlamadınız Lakin aklınıza bir iki tane sayı geldi 41 miydi 42 miydi diyorsunuz içinizden yani sonuç olarak aklınıza birkaç tane sayı geliyor yani bu ne demek? bugün uyanıp gerçeklik testi yaptınız demek tekrar gerçeklik testi yapmanıza gerek yok 43 deyin devam edin , bir şey olmaz =)

gün sonunda 50 ile 80 arasında bir sayıya ulaşmanız gerekiyor yani yaklaşık 15 dakikada bir rüyada olma fikrini hatırlamanız gerekiyordiyelim , bir rüya gördüğünüz aklınıza sayı söyleme fikri geldi işte o anda bir sayı söyleyemeyeceksiniz çünkü daha önce uyanmadınız ve hiç sayı söylemediniz demek ki rüyadasınız hayırlı olsun lucid oldunuz =)

bu teknik de diğer tüm teknikler gibi zaman istiyor en erken 1 gün ; en geç ise, 2-4 hafta içinde sonuç verir rüyadayken sayı söylemenin aklınıza gelmesi için bu sayı sayma işini hayatınızın bir parçası haline getirmelisiniz bu sayede rüyada da söylemek istersiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com