Sagopa Kajmer - Dessas |
|
|
#1 |
|
hayko26
|
Sagopa Kajmer - DessasYunus'tur Benim Adım Sagopadır Mahlasım ![]() ![]() Dinle Eğer düşman yoksa bil ki savaş olmaz şehvet edilinen şu zevkler kolay solmaz ![]() Kula yataklık edenler dost sayılamaz![]() Korku ve dehşete kapılanın kalbi yavaş atmaz![]() ![]() gürültüyle besLenen kulakta sukut durmaz Kara sinekler mikrop demek arılar boka konmaz![]() El yumruğunu yemeyen yumruğunu balyoz sanar arlanmaz![]() Zahmet çeken asla bir kişi olmaz![]() ![]() Ekmek elden su göldense tasaya yer kaLmaz ![]() Yabancı görmedikçe köpek delice havlamaz![]() Yaşama dahil oldukça sistemlerin aynı kaLmaz![]() Derste kopya çekerek alınan notla bi bok olmaz![]() Önüne hedefi koymadıkça amaca tez varılamaz![]() Hurafelerle yola çıkanlar köprü sonuna ulaşamaz![]() Akacak olan kan ilelebet damarda durmaz![]() Sapına kadar erkek te olsan kadına el kalkmaz![]() Nakarat x2 Gerçek Bana bir adım daha yaklaş (yakLaş yakLaş yakLaş) ![]() Gaflet Benden bir adım daha geri at (Aman uzak Dur Benden) ![]() Dessas Ne bu caka bu fiyakalı hal (Ne Bu caka Bu fiyakaLı haL) Yolcu yolunda geri gerek hadi yollan![]() (yoLLan yayLan laN) kilidi kırmadıkça sırrın kaPısı açıLamaz ![]() Rabb'im emri verse inan taş üstünde taş kaLmaz![]() Komutan komut vermedikçe esas duruş bozuLamaz![]() Sago bir kere siler adın tadıma karışamaz![]() (Nokta) ![]() yazı Kağıtta yatılı söz ağızdan uçar durmaz![]() ![]() Dilim tutulmadıkça mikrofonum sır tutmaz ilim kendini biLmektir![]() Bilmeyenden haLt oLmaz![]() Yalan söylediysen yanına kâr kalmaz![]() ![]() Yalanın ömrü tez biter mumlar yatsı sonuna ışıyamaz ![]() Zahmet etme boştan dolu çıkmaz Gün gelir bi tatlı sözle yılan delikten çıkmaz![]() Beşikten mezara dek bu gemide aynı tayfa kaLmaz![]() velceLaLin kalemi yazar levhi mahruz okunamaz![]() Zaman hırsızı çok çalar koluna zincir vurulamaz![]() Aklım Dünya limanına demir atmışsa gemin girdaptan kurtulmaz![]() Gözümde Nice ırmak saklı akışı durmaz![]() ![]() Nakarat x2 Gerçek Bana bir adım daha yaklaş (yakLaş yakLaş yakLaş) ![]() Gaflet Benden bir adım daha geri at (Aman uzak Dur Benden) ![]() Dessas Ne bu caka bu fiyakalı hal (Ne Bu caka Bu fiyakaLı haL) Yolcu yolunda geri gerek hadi yollan![]() (yollan yayLan laN) Adım Yunus Mahlasım Sago ikincisi kaf Kef üçüncüsü küheylan Evliya-ı raP Arkası yarIn Arkası Yarın
|
|