Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
görmek, istediğiniz, rüya, zaman

İstediğiniz Zaman Rüya Görmek??

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İstediğiniz Zaman Rüya Görmek??

Merhaba arkadaşlar önceden lucidi biliyordum ama hic deneme yapmadım çabalamadım 1-2 kez rüyamı kontrol ettigimi hatırlar gibiyim artık lucid olmak istiyorum bunun için çalışmalar yapıyorum inception filmini izledim gerçekten güzel film yapmışlarBenim denediklerim şunlar 20-25 dk da bir acaba şuan rüyadamıyım? diye soruyorum kendime artık aklıma kazında sürekli aklıma geliyor saat felan tutmuyorum 1 saat gecmeden aklıma geliyor içimden 3-4 kez tekrarlıyorum 2 olarak ara ara parmağımı elimden geçirmeye çalışıyorumBazı arkadaşlar diyorYatağına uzan gözlerini kapat ve hayal kur bir süre sonra uyuyorsun rüya görebilirsin diyorlar bence çok doğru böyle bişey yaşadım okulda sınav oluyorduk sınavım bitti ve kafamı sıraya koydum hayal kurmaya başladımAcaba astrala çıksam neler yapardım telekinezi yapsam felan bole hayaller kuruyordum bir süre sonra uyandığımı hissettim gözlerim açıldı uyumuşum dedim ve rüya da görmüşüm kısaydı sınavda sıra arkadaşım karşı sıradaki çocuktan silgi istiyordu Buda kanıtı olmalıRüya görmek istiyorum başka neler yapabilirimBazıları sabah nezaman kalkıyorsanız 1-2 saat öncesine saati kurun ve yatın sonra sabah kalkınca uykunu almamıl oluyorsunuz kalkın 20 dakika bişeyle oyalanın ve yatağınıza geri yatın hayal kurun uyuyup rüya göreceksinizBuda işe yarayabilirmi acabaBaşka rüya görme taktikleri varmı? Teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com