Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
durumum, istenmeyen, lucid, rüyadaki

Lucid Rüyadaki İstenmeyen Durumum

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lucid Rüyadaki İstenmeyen Durumum

merhaba arkadaşlar ben lucid rüyayı denemeye başladığımda oradan zevk almaya haz duymaya başladım halinceAslında olayın buraya noktaya geleceğini hiç düşünmemiştim ama artık lucid bağımlılık yaptı gibi bişey ben gün boyu habire bir uyku meraklısı gibi canım uyumak çekiyor erken saattede uyayamıyorum ailem falan hep ses oluyor sonra insara sataşıyorum uyuyamadım dige ama asıl konu ben artık bu duyguyu yaşamak sürekli bir arayış içerisinde olmak istemiyorum Lütfen lucid yapanlar bir yardımcı olabilir misiniz? forumda böyle bir şey paylşıldıysa özür dilerim aradım bulamadım forumda yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com