![]() |
Duanın Gücü (Anlamlı Hikaye) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duanın Gücü (Anlamlı Hikaye)DUANIN GÜCÜ ? (Şifreler) (anlam yüklü hikaye) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fatma Kamil isimli çok fakir giyimli bir kadın yüzünde bir hüzünle bir manava girer ![]() ![]() -Kocam çok hasta ![]() ![]() ![]() Mahmut isimli manav ona ters bir şekilde bakarak: -Derhal dükkanımı terket, der ![]() Kadın ailesinin ihtiyaçlarını düşünerek, -Lütfen beyefendi ![]() ![]() Mahmut kendisine bir kredi açamıyacağını çünkü onun eski bir müşterisi olmadığını, kendisinde bir hesabının bulunmadığını söyler ![]() ![]() İçeri girerek manava yaklaşır ve; -Ben o kadının almak istediklerine kefilim ![]() ![]() Bunun üzerine manav çok isteksiz bir şekilde kadına döner: -Bir alışveriş listen varmıydı, diye sorar ![]() - Evet efendim der ![]() -Tamam, der manav ![]() -Şimdi onu terazinin şu kefesine koy ![]() ![]() ![]() ![]() Manav müşteriye dönerek, kısık bir sesle: -İnanamıyorum, der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece bir dua yazılıdır ![]() 'Allah'ım neye ihtiyacım olduğunu sen bilirsin, Kendimi senin ellerine teslim ediyorum ![]() Manav taş gibi bir sessizliğe bürünmüştür ![]() ![]() Müşteri, Mahmut adlı manavın eline bir yüz ytl tutuştururken; -Her kurusuna değdi, der ![]() Daha sonra manav terazisinin kefelerinin kırılmış olduğunu görür ![]() ![]() ![]() Dua bizim için hiçbir maliyeti olmayan bedava bir hediyedir ![]() ![]() alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
|