Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açılmakendi, telekineziye

Telekineziye Açılma.(Kendi

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Telekineziye Açılma.(Kendi

Telekineziye açılma(kendi yontemim)

Merhabalar arkadaşlar ben bu yontemle psı whellde baya bir gelişme kaydettim

Gerekenler;

Sadece 1 kez psı whelli diğer teknikle çevirmiş olmak

2 adet el

1 adet mıklatıs

---------

Şimdi hepimizin bildiği gibi telekinezi manyetizm ile olur İnsan vucudundaki elektrik oranı belirli metodlarla arttırılsa(şimdiki anlatacağım+çakralar+meditasyon) psı whell-kaşık bükme gibi şeylere yardımcı olacaktır

Medotlara geçelim

Bir tatil günü

Her 20 dakikada bir ellerinizi birbirlerine 300-500 defa sürtün veya sürtebildiğiniz kadar

Her sürttükten sonra ellerinize, parmak aralarına yani ellerinizin her ama her yerine mıklatısı sürüyorsunuz

Bunu 1 gun boyunca yapın

-----------

2 Gün

Kendinize bir totem belirleyin(benim totemim http://imgcimricom/pictures/wm/30058_300-300jpg )

daha sonra mıklatısı 2 gun elinizden düşürmeyin Ellerinize, toteminize sürtün Akşamına direk psı whell başına oturun gelişmeyi goreceksiniz

Ben sadece yarın gün uyguladım ve gerçekten çok yararını gordum Ama siz bunu anlattığım gibi yapın!

Saygılarımla Mega

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com