![]() |
Astral Projeksiyon Ve Çıkış |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Astral Projeksiyon Ve ÇıkışYüzlerce soruyla karşılaşıyorum halen ve arkadaşlar inanın neredeyse hepsini daha önce cevaplamıştık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son zamanlarda bir çok arkadaşın artık BEYAZ EKRAN aşamasına kadar geldiğini duyuyorum ![]() ![]() Duygularınıza ve düşüncelerinize hatta korku ve tedirginliklerinize hakim olmak ![]() Belki şimdi neden hep astral projeksiyon için FARKINDALIK gereklidir dediğimi daha iyi anlıyorsunuzdur ![]() Olay çok basit ya inanın şaka gibi aslında ![]() ![]() Projeksiyonla görüyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni boyut açmayı yani çıkış ve ayrılmayı bir çoğunuz artık biliyor ![]() ![]() ![]() 1)sabah kalkınca deneyin daha büyük yazılmıyor denedim =) Bir sonraki durum ise çıkış anındaki teslimiyetsizlikler ![]() 2)akışına bırakın hisleri çınlamaları uğultuları herşeyi öyle izleyin sadece filim izler gibi ![]() yukarıda bana sorulan 178 tane sorunun cevabını tekrar verdim ![]() ![]() ![]() ![]() sabah kalktınız sırt üstü poizsyona geldiniz yorganı attınız üstünüzden ![]() bu kadar ![]() ![]() ![]() ![]() kalbim çarpınıyor vs ![]() ![]() ![]() sabah kalktığınızda hava aydınlık olacağı için korkularınız geceki gibi olmaz zaten ![]() ![]() akışına bırakmak çok mu zor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() olaylara gülümseyin ![]() ![]() ![]() astral seyahat uykuyu izlemektir sadece ![]() GÖRÜNTÜ NASILMI? aşağıdaki şekli anlatayım ![]() 1 ![]() 2 ![]() ![]() sonraki aşamalarda sen görüntüye yoğunlaşarak onu netleştirirsin ![]() ![]() ![]() her kıvrımının üstünden geçtiğinde artık bilince (paralel boyuttaki) bardağı tanımlamış olursun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yani çıkış olduğunda flu bir görüntü olur ve siz odaklandıkça netleşir görüntü ![]() Beyaz ekran çekilme hissi bitince gelir ![]() ![]() Beyaz ekran geldiğinde imajinasyon vermelisiniz ![]() ![]() ![]() sonra 2 ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() Projeksiyon boyunca ellerinizi birbirine değdirmeyi hissedin kendinizi hissedin ve imajinasyonları sırayla peşpeşe verin ![]() ![]() Çıkışı başaran arkadaşlar oluyor ve zaten çıktıktan sonra bunları okumanıza gerek kalmayacak ![]() ![]() özel mesajların bir kısmına cevap vermiyorum lütfen daha önce cevaplanan soruları sormayın ![]() ![]() ![]() ![]() Tek isteğim ve çabam şudur; Birşey öğrenmeyi kendiniz başarırsınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kendinize her zaman güvenin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|