Aziz Yıldırım Soyunma Odasını Birbirine Kattı |
|
|
#1 |
|
sudamlası38
|
Aziz Yıldırım Soyunma Odasını Birbirine KattıAziz Yıldırım soyunma odasını birbirine kattı! F Bahçe'den Real Betis'e transfer olan Aurelio'nun gidiş sebebini menajeri Bayram Tutumlu açıkladı![]() İşte Yıldırım’ın 23 Şubat’taki Bursa maçından sonraki fırçası: “Aziz Yıldırım, Bursa maçında soyunma odasına girip futbolculara böyle bağırmış ve ’Ayağınızı denk alın’ demiş ![]() Bu tehdit, Aurelio için sonun başlangıcı oldu![]() ” “Zico da Aziz Başkan’ın fırçalarından bunalmıştı ![]() Ama o da kolayını bulmuş, her baskında odasına kaçıp oyuncularını Yıldırım’la başbaşa bırakmış![]() ” “Appiah, Kezman, en son Emre hep 3-3 5 milyon Euro’ya anlaştı![]() Aurelio ise her sezon 34 maç oynayıp onların 3’te 1’i kadar almaya katlanamadı ” TOPLAM 60 trilyon lirayı bulan rekor maliyetle İspanya Gol Kralı Güiza’yı alan F Bahçe camiası bu transfere sevinirken, orta sahanın lokomotifi Aurelio’nun Betis’e gitmesiyle sarsıldı![]() Geçen sezon Tuncay’ı kaybeden sarı-lacivertli kulüpte herkes Aurelio’nun niye gittiğini merak ediyor![]() ![]() ‘AH O SOYUNMA ODASI ZİYARETLERİ!’ “AURELIO Türkiye’de mutluydu Ancak başkan Aziz Yıldırım’ın despot tavırları sabrını taşırmıştı![]() Yıldırım, sürekli soyunma odasına girip kötü geçen maçların ardından futbolcuları fırçalıyordu![]() Hele bir olay var ki, Aurelio’nun aklından çıkmıyor![]() 2-0 kaybedilen Bursa maçından sonra başkan yine soyunma odasına girip ’Böyle devam ederseniz sizi pırasa gibi doğrarım, ayağınızı denk alın’ şeklinde çok sert bir uyarı yapmış![]() Aurelio, her fırça sırasında soyunma odasında başını öne eğmekten bıktı, usandı![]() Bana sürekli dert yanıyordu![]() Ama yine de profesyonelliğinin gereği olarak sesini çıkarmıyordu![]() ” ZICO KAÇIYORDU “YILDIRIM, bu fırçaların takımı motive ettiğini sanıyor ama etkisi tam tersine oluyor ![]() Hatta Aurelio bu seanslardan Zico’nun da bıktığını ve başkan gelir girmez kendi odasına kaçtığını, fırçayı da oyuncuların yediğini anlatıyordu![]() Antrenör Edu’nun ayrılmasının nedenlerinden biri de başkanla yaşadığı tartışmaydı Edu başkanın soyunma odasına girmesine tepki koyan tek isimdi, o da gönderildi zaten![]() ![]() Başkan Yıldırım bakalım Aragones geldikten sonra artık soyunma odasına girebilecek mi?” BANA ‘İŞİNE BAK’ DEDİ “F BAHÇE ile FIFA’lık olacağız![]() Ama FIFA öncelikle futbolcu haklarını koruduğu için Aurelio oynayabilecek![]() Betis de FIFA ile temas kurdu, yoksa 3+1 yıllık sözleşme imzalamazlardı![]() Aurelio yarın yeni takımıyla idmanlara başlayacak![]() Ben Aziz Bey’i çok uyardım![]() 6 ay önce 1 1 milyon Euro olan ücretinin iyileştirilmesini istedim![]() Yıldırım ise ‘Aurelio’yu bizden kimse alamaz kardeşim, sen işine bak’ dedi![]() İşler bu noktaya geldi![]() Aurelio’nun kızdığı bir nokta da F Bahçe’ye gelen her yabancının 3 milyon Euro’nun üstünde ücret almasıydı![]() Aurelio ise sezonun bütün maçlarında oynamasına karşın, onların 3’te 1’i kadar para almayı gururuna yediremedi![]() ” |
|
|
|