|  | Bir Kere Lusid Olduktan Sonra... |  | 
|  08-20-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Bir Kere Lusid Olduktan Sonra...şimdi benim merak ettiğim bir konu var  Bir kere bana şöyle oldu; okuldayım rüyamda merdivenleri tırmanıyoruz bir iki arkadaş ve bir kaç tane sevdiğim hoca  ilk merdiveni onlarla beraber çıktık  daha sonraki merdiven de dershanedeki hocalar ve sınıf arkadaşlarım oradaydı  allah allah dedim bunların ne işi var burda diye neyse dedim bir merdiven daha çıktım eski mezunlardan geldi bende dedim allah allah bunlar, rüyaa falan    heyecanlanmışım ama nasıl? heyecanı bir şekil geçirdim  ondan sonra felsefe dersine girmek istedim  daha sonra dedim ki felsefeci arkasını dönsün diye ama öncekiler böyle sanki içimden çıkıyordu  bağrımdan  son düşündüğüm aklımdan oldu ve sanki inananarak istemedim gibi birşey oldu  beyaz ekran ve son    ben bu rüyayı görmek için 50 tanr yol denedim  şimdi rüya günlüğü tutuyorum  ancak her lusid istediğim de bu yollları uzun uzun deneyecek miyim? bu rüyaya ulaşmam 1 haftamı aldı  bir hafta daha bekleyecek miyim? bu özgürlüğü yaşamak için    ilk rüyadan sonrasından bahseder misiniz bana ? | 
|   | 
|  | 
|  |