![]() |
Eckhart Tolle -Ego |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eckhart Tolle -Egohttp://vimeo ![]() Bir çok üyemiz Eckhart Tolle hakkında söylediklerimden dolayı beni eleştirmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tasavvuf büyükleri her bilginin doğrusunu bize vermişlerdir ![]() ![]() ![]() Daha sonrada forumumuzdaki farkındalık uygulamalarını tekrardan okumanızı ![]() ![]() Tolle, Osho , Krişnamurti gibi öğreticiler aydınlanmış filan değildir ![]() ![]() ![]() ![]() Her insan değerlidir ![]() ![]() ![]() ![]() Ben de bir zavallı olarak sadece ben bunları yaptım ve oldu babında naçizane deneyimlerimi anlattım ![]() Lütfen sinirlenen bir insana egoist derken iki kez düşünün ![]() ![]() ![]() Biz Allah'ın ipine sımsıkı sarıldık ![]() ![]() iyi forumlar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Eckhart Tolle -Ego |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eckhart Tolle -Egobidakka benim kafam karıştı , ben şimdinin gücü kitabını okuyorum ve bunu sizin önerdiğinizi sanıyodum yanılmıyosam ?? okumaya devammı ediyim yoksa farkındalıkla ilgili olarak forumdaki sizin yazdığınız farkındalık başlığındanmı ilerliyim? aslında ikiside birbirini desteklicek şekilde yazılmış ,tolle hakkında yaptığınız yorumlardan biraz uzak kaldım galiba ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Eckhart Tolle -Ego |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eckhart Tolle -Egoben öneriyorum halada öneriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Farkındalık kitaplardan öğrenilmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olayın bu olduğunu düşüncelerimiz olmadığımızı zaten biliyoruz ![]() Secret kitabını yazan adama sormak lazım ![]() Oshoya sormak lazım nasıl olacak? Hiçbirinde cevap yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bakın biz burada farkındalık uygulamalarını dünyada ilk kez anlatıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|