Uyanamama Ve Arada Kalma ? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Uyanamama Ve Arada Kalma ?benim de lucid dream konusunda birikim ve tecrübelerim var tabi önceleri bu rüyadaki özgürlüğün, sınırsızlığın ve farkındalığın lucid olduğundan habersiz devam ediyordum ve şu an daha ileri tecrübeler için araştırmadayım sitede denk gelemediğim ve aklımı kurcalayan bir problem yaşıyorum lucide geçiş yaptığımda, bazen tek gözümü açabiliyorum yani rüyadayım ve aynı zamanda odamı izliyorum isteyerek yaptığım bir durum değil ve nasıl yaptığımı bilmiyorum sürekli olmuyor ama ara ara bu durumu yaşamak zorunda kalıyorum tek gözümü açtıktan sonra uyanmıyorum ama lucide de devam edemiyorum uyanmak istediğimde uyanamıyorum, rüyaya dönmek istediğimde dönemiyorum arada kalıyorum yani ve bu durum beni gerçekten çok zorluyor bir yanda gözümü açmadan önceki rüyada bulunduğum en son durumda bekliyorum, ben dışında herşey devam ediyor diğer yanda odamın gerçek hayattaki hali ve içerisindekiler, yani bilgisayar sesini, konuşulanları duyabiliyor hareket edenleri görebiliyorum aynı anda hem rüyayı hem gerçeği görebiliyorum birisinden birisine geçiş yapabilmek, yani uyanabilmek ya da rüyaya devam edebilmek için çok çabalıyorum rüyaya döndüğümde ya da uyandığımda aşırı yorgun oluyorum bu duruma yol açan sebep(ler) ne(ler) olabilir ve nasıl ortadan kaldırabilirim ? belki aranızda aynı problemi yaşayanlar vardır bu problemi aşabilmem için fikir ve yardımınız gerek dün yine aynı durum ile karşılaştım savaş veriyorum adeta lütfen![]() |
|
|
|