Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaslar, yapabilecek, yorum

Var Mı Yorum Yapabilecek Arkadaslar.

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Var Mı Yorum Yapabilecek Arkadaslar.

Herkese merhaba3 ay boyunca sürekli gördüğüm bir rüya varVe hiç biryerde tabirini bulamadım
Rüyanın genel konusu elimi öptürmek
Yer,tavan duvar heryer süt beyazbir koltukta oturuyorum ve sadece sağ kolumu görüyorumsüt beyaz bir ceket giymişimEllerim normalden cok daha beyaz ve parmağımda hala aklımdan cıkmayan bir yüzük,büyük taslı bir yüzük Önümde tek sıra olmuş adamlar var ve ben bu adamları sahsen olmasada ismen tanıyorumhepsi yasadığım şehrin en zenginleri ve benden hatta babamdan yaşca daha büyük insanlarSırayla oturduğum yerden elimi uzatıyorum ve öpüyorlar elimiNormalde bu insanlara karsı bir nefret duygum yok fakat rüyamda bu kişilere kızgın olduğumu azarlar gibi baktığımı hissettim Sağımda ve solumda birer adam dikilmiş fakat ben bu iki adamın sadece bacaklarını görüyorum

Bu rüyadan sonra uyandım ve tekrar uyuduğumda bir rüya daha gördüm
bu sefer altın rengi kumu olan biryerdeyim ve mısır piramitlerinin aynısı fakat biraz daha küçük 3 adet piramit uzaktan bakıyorumrenkleri yine altın sarısısağımdan masmavi fazla geniş olmayan gürül gürül akan bir nehirPiramitlerin sol taraflarından,tabandan en uc tepeye kadar yemyeşil sarmasıklar uzanıyor

Bunların tabirini bulamadım hiçbir yerdeyardımcı olabilecek arkadaslar varsa şimdiden tesekkür ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com