Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
angeles, kaliforniya, los, sıralamalar, üniversitesi

Kaliforniya Üniversitesi, Los Angeles Sıralamalar

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kaliforniya Üniversitesi, Los Angeles Sıralamalar

Sıralamalar
UCLA 12 En İyi 100 Global üniversitelerin Newsweek yıllık sıralamalarındaki sıralanır oldu [50] 2007 yılında, UCLA 13 Dünyada sıralanır olduğunu (Kuzey Amerika) 11 500 Dünya Üniversiteler, yıllık listesi Institute of Higher Education tarafından yayınlanan Shanghai Jiao Tong Üniversitesi, Çin [51 at] UCLA 18 ülkede sıralanır ve 41 Dünyanın en dünyada ilk 200 üniversite The Times Higher Education Supplement listesine göre [52]
ABD Sıralaması
UCLA 25 America's Best Colleges 2009 "arasında sıralanır: US News and World Report, Amerika Birleşik Devletleri üçüncü en iyi devlet üniversitesi" ile Ulusal Üniversiteler Ağustos 21-28, Newsweek 2006 sayıda (ayrıca Yüksekokullar için Kaplan Kılavuzu ve 2007 sayı olarak), UCLA bir 25 "Yeni Ivies olarak" olduğu belirlendi yayımladı [53] The Washington Aylık kriterleri UCLA 2 ulusal sırada araştırma, toplum hizmeti ve sosyal hareketlilik tabanlı [54] UCLA (sadece Johns Hopkins Üniversitesi) aştı ve kamu üniversiteleri arasında en üst noktaya tüm üniversiteler arasında ikinci yer aldı, mali yıl 2004 bilimleri ve mühendislik araştırma harcamaları için, Ulusal Bilim Vakfı tarafından 2006 raporuna göre sırasında UCLA $ 773 milyon harcadım [55]
Enstitüler
UCLA's School of Law, Anderson School of Management, School of Public Affairs, and School of Medicine of sürekli üst on yirmi ABD'de arasında sırası UCLA's eski işletim birimi, Enstitü Eğitim ve Bilgi Çalışmaları (GSEIS) ve ikinci US News and World Report, America's Best Graduate Schools 2006 sürümünde eğitim Amerikan lisansüstü okulları arasında yer oldu [56]
Bölümler ve Professors 1995 yılında, 36 doktora ve programlar Ulusal Araştırma Konseyi, onbir departmanları tarafından en üst on sıralamaya olduğunu inceledi [57] Otuz bir doktora ve programları, ilk 20 içinde sıralanır vardı incelendiğinde, ülkede bu ayrım en yüksek üçüncü sayısı
Enstitü 48 UCLA profesör yüksek gösterdi listesinde olduğunu Bilimsel Bilgi 2004 veritabanı için, UCLA öğretim ABD'de 11 yapmadan olarak; olarak Aralık 2006, vardı 54 yüksek öğretim gösterdi [58]
Kütüphane sistemi
Powell, Kütüphane, Dörtlü genelinde Royce Hall gelen yer
UCLA's kütüphane sisteminde ve araştırma merkezleri üzerinden sekiz milyon kitap ve 70000 seri oniki kütüphaneler ve onbir diğer arşiv dağılmış, okuma odası bulunmaktadır Bu miktarlar sayısı ulusun en büyük 11 kütüphanedir [59]
Ilk kütüphane, üniversite kütüphanesi (halen Powell), 1884 yılında kurulmuştur 1910 yılında Elizabeth Fargo üniversitenin ilk kütüphane oldu Lawrence Powell, 1944 yılında kütüphaneci oldu ve sistem overhauls ve değişiklikler bir dizi başladı ve 1959 yılında Dekan Okul Kütüphane Hizmet of adı verildi [60] Diğer kütüphaneler öncekilerin dolu olarak eklenmiştir Sayfa Ackerman Üniversitesi Kütüphaneciye 1973 yılında oldu ve bir sistem ve ülkenin ilk kadın kütüphane olarak büyük UCLA's O, diğer UC okullar arasında ilk coordinations nezaret ve hala kullanmak bugün yeni bir idari ağ kurdu [61] onun emeklilik beri, sistem sürekli büyüme ve gelişme çeşitli Kütüphaneciler altında gördü Bu Üniversitesi Kütüphaneciye Gary E, kimin bürosunda 1 Eylül beri, 2003 [62 olmuştur güçlü]

Kaynak : Wikipedia

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com