![]() |
Ağladığımı Sakın Söyleme Anne |
![]() |
![]() |
#1 |
sudamlası38
|
![]() Ağladığımı Sakın Söyleme AnneAğladığımı sakın kimseye söyleme anne!!! Soranlara iyi dersin!!! Sakın kimseler bilmesin ağladığımı ![]() ![]() ![]() Dünyayı yakarım biliyorlar ama ![]() ![]() ![]() ![]() Bir çocuk için bu kadar düştüğümü bilmiyorlar Anne ![]() ![]() ![]() Geceleri sessizce ağladığımı birtek sen anlamışsın anne Odamın önünden gelip geçerken, neden ağladığımı sorma anne Söylememeliyim bunu ![]() ![]() ![]() ![]() Ben artık o güçlü kızın değilim Herkesin ortasında ağlıcak kadar düştüm anne ben Biliyorum sen öğretmiştin bunu; Ağlarken başımı dik tutmalıyım ki Gözyaşlarım beni ağlatan insan kadar alçalmasın ![]() ![]() ![]() Söz vermiştim tutamadım ki anne ![]() ![]() ![]() Yapamadım başım öne eğildi, kaçtım insanlardan Sırf görmesinler diye ![]() ![]() ![]() Ama nasıl dayanıcak bu küçücük yüreğim ![]() ![]() ![]() Sabah yanıma gelip söylediler ''O artık başkasını seviyormuş''dediler Ne de kolay söylediler Sanki okulun binasını benzinle doldurup sonrada,,, Kökünden dinamitleyip üstüme devirdiler ![]() ![]() ![]() Sonrada ağlama değmez dediler Nasıl ağlamam kiii Beni birtek sen anlarsın anne Yanına gelip başımı omzuna yaslayıp ağlasam Olur değil mi anne?? Ben Artık dayanamıyorum bu acılara Kimse anlamıyor ki anne Ama ben anladım artık Gerçekten de ''hiç kimse senin kadar sevmiyormuş'' anne Ama ben bundan sonra kime güvenirim ki Kime inanırım ![]() ![]() ![]() Peki onca olan şeyden sonra Nasıl yaşarım??? Bazı şeyler zamanla unutulsa bile izleri kalıyor insanda ![]() ![]() ![]() Ben sadece onda gördüm kalbi oyuncak gibi kullanmayı Kullanıp sonrada hiçbirşey olmamış gibi atmayı ![]() ![]() ![]() Sonrada ağladığımı gördüğünde Küstahça yanıma gelip neden ağlıyorsun diye sormayı ![]() ![]() ![]() Ben bunları hakediyordum belkide Yoo hayır ben kimseye bunları yapmadım ![]() ![]() ![]() Neden o zaman?? Anne gitme ne olur!!! ![]() ![]() ![]() Yalnız bırakma beni bu karanlık odada Yanımda ol herzaman ![]() ![]() ![]() Beni anlayan tek insansın sen anne ![]() ![]() ![]() Onu sevmiştim ![]() ![]() ![]() Onu çok sevmiştim ![]() ![]() ![]() Ben bu sevdayı senden bile saklamıştım ![]() ![]() ![]() Nazar değer belki mutluluğuma diye ![]() ![]() ![]() Ne yaptım ben yaa özür dilerim anne affet ![]() ![]() ![]() Yanıma gelip ''ağlama kızım'' dediğin anda,,,, Yaşamak için hala sebeplerim olduğunu anladım Sen vardın birde o küçük bebek kardeşim ![]() ![]() ![]() Birde babam vardı''hiç kimseye onun yaptığı şerefsizliği yapmıcak kadar şerefli, gururlu, insaflı ve merhametli babam ![]() ![]() ![]() O 'insafsız , kalpsiz ' olmadan da yaşarım ben Değilmi anne??? Ama güven bana anne Ben bunların hiçbirini haketmedim Ben birşey yapmadım kii O gitti ![]() ![]() ![]() Gitme diyebildim sadece arkasından ![]() ![]() ![]() Zaten fazla birşeyde yapılamazdı ![]() ![]() ![]() Kafasına koymuş bir kere ![]() ![]() ![]() Ben senin kadar şanslı değilim anne Babam kadar şerefli bir insanı tanımadım daha ![]() ![]() ![]() Seni seviyorum diyen insan neden gider?? Artık başkasını seviyor dediler bana!!! Doğrumuydu bu?? Onca yaşanan şey rüyaydı o zaman Sen geldin ağlama dedin uyandım ve bitti ![]() ![]() ![]() Bu kadarcık mıydı onu sevmeye doyamazken Biri gelip elimden aldı ![]() ![]() ![]() Canımı verirdim ![]() ![]() ![]() İstese kafama sıkardım Bu intihardan da kimseyi suçlamazdım Varsın onun için öldürdü kendini desinler Varsın arkamdan ağlamasınlar Varsın o benim için öldürdü kendini deyip Kendini adam sansın ![]() ![]() ![]() Ben birtek şey biliyorum anne ![]() ![]() ![]() Sevmek böyle birşey olsa gerek Yastığım hala ıslak anne ![]() ![]() ![]() Kurumadı hala ![]() ![]() ![]() Defterlerimde de biraz ıslaklık var ![]() ![]() ![]() Geçer değil mi anne?? Bütün yaşananlar birgün unutulur değil mi?? Ama babama da söyleme anne ![]() ![]() ![]() Kızmasın sonra bana ![]() ![]() ![]() Eğmesin sonra başını tanıdıklarının önünde ![]() ![]() ![]() Benim kızım gururlu desin ![]() ![]() ![]() Ağlamaz kimse için desin ![]() ![]() ![]() Sakla bunu benim için babamdan anne!!! Zaten hasta bilmesin daha kötü olursa dayanamam ben!!! Birtek sen bil birde daha konuşamayan ama Canımın yandığını anlayan küçük kardeşim bilsin Sır olsun anne ![]() ![]() ![]() ![]() Merak etme kardeşime bunları yaşattırmam anne Onu korurum ben üzülme sen ![]() ![]() ![]() ![]() Ama onu bütün kalbimle sevmiştim ben ![]() ![]() ![]() Hiç kimsenin ardından ağlamamıştım ben ![]() ![]() ![]() Bugün tenefüste gözlerimin içine bakıyodu anne Sevdiğinden değil ; Sırf gözlerimdeki o acıyı görmek için anne ![]() ![]() ![]() Ama göstermedim anne gözlerimdeki o acıyı göstermedim ona Bu sefer başardım galiba Gözlerinin içine baktım ve gülümsedim anne ![]() ![]() ![]() Ve ''bir sorun mu var'' dedim ![]() ![]() ![]() Göstermedim o acıyı anne Göstermicemde ![]() ![]() ![]() Ne kadar bakarsa baksın göremiycek Merak etme anne!!! ![]() ![]() ![]() Senin değerini anladım artık ben ![]() ![]() ![]() HİÇ KİMSE SENİN KADAR SEVMİYOR ANNE Bırakma ellerimi, yine başımda otur ağlama de bana İşte asıl o zaman ayakta durabilirim ![]() ![]() ![]() Bu vedada ihanet yok dedi bana!!! ![]() ![]() ![]() Oysa ki en büyük ihanet değilmidir ki anne?? Seni seveni, İhtiyacı olanı, Yüzüstü bırakıp, sanki hiçbirşey yaşanmamış gibi Sessizce çekip gitmek ![]() ![]() ![]() o Bana İHANET etti ![]() ![]() ![]() ![]() Gitti O ve birdaha dönmicek biliyorum!!! Ama o APTAL kalbimde hala bir umut var Belki döner diye, belki yeniden sever diye ![]() ![]() ![]() Sevmicek, dönmicek anla artık KALBİM ![]() ![]() ![]() Bekleme şu karanlık sokaklarda ![]() ![]() ![]() ![]() Gelir diye, ağlamaktan bıktı artık gözlerim ![]() ![]() ![]() Bunu bildiğin halde BEKLEME kalbim!!! ![]() ![]() ![]() Birtek sen unutmazmışsın anne ![]() ![]() ![]() Birtek sen aldatmazmışsın ![]() ![]() ![]() Bir tek sana güvenilirmiş şu yalancı dünyada!!! ![]() ![]() ![]() Ama çok teşekkürler anne ne yapsam ödeyemem ![]() ![]() ![]() Hakkını helal et anne ne olur ![]() ![]() ![]() Sen benim bu dünyadaki EN DEĞERLİ varlığımsın anne SENİ SEVİYORUM ve bu sözü ONA söyleyerek harcadığım zamana acıyorum anne ![]() ![]() ![]() Doğru yolu buldum Artık ŞAŞMAM!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Ağladığımı Sakın Söyleme Anne |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Ağladığımı Sakın Söyleme Anneçok güsel bi şiir tam benlik:):):) |
![]() |
![]() |
|