Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
devamlı, konuşmayın, lerden

Devamlı __ __ __ Lerden Konuşmayın

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Devamlı __ __ __ Lerden Konuşmayın

Bazı insanlar vardır cinlerin varlığına inanmazlar, inanmadıkları gibi birde dalga geçerlerBende bunlardan biriydim, ta ki bu olay başıma gelene kadarRamazan ayındaydık ve ben bir cemaat evinde kalıyordumBu evde sesli bir şekilde müzik dinlemek yasak olduğu için kulaklıkla müzik dinliyordum

Evimizde son zamanlarda hep cinlerden bahsediyordukAblamız onlardan bahsetmememizi söylemesine rağmen, onu dinlemeyip ''Kuran okunan yere gelemezler'' diyordukÜstelik dalga geçip arkadaşlarla birbirimizi korkutuyordukBir gece bütün arkadaşlar odalarına çekilmişlerdiBen ise kulağımda kulaklık, arkadasımla birlikte oturma odasında oturuyordukBir ara arkadaşım telefonla konuşmak için odasına geçtiBen odada tek kalmıştım

Yüzüm balkona doğru bakıyorduBir ara balkon kapısının önündeki perdenin oynadığını gördüm, kapıya doğru baktım, balkon kapısı kapalıydıSonra gözlerimi kapatıp müzik dinlemeye devam ettimO sırada balkon kapısı açılmıştı ve perde havalanıyordu

Arkadasımın balkona çıktığını düşündüm ve arkadasıma seslendimSes gelmemiştiAyağa kalktığımda balkon penceresinden siyah birşeyin bana baktığını gördümKorkunç birşeydiPencereden bana bakıyor ve perdeyi aralıyorduSanki içeri girmeye çalışıyorduBenim çığlıklarıma arkadasım kosarak geldi ve ben donakalmıştımkonuşamıyor, dua edemiyordumO siyah varlığı gördüğümde besmele çekmeye çalıştım fakat olmadıHiçbirşey söyleyemiyordum

Bütün arkadaşlarım başıma toplanmışlardıKuran okudular ve ben kendime geldiğimde herkes halisülasyon gördüğümü zannediyorduTa ki balkonun kapısını onlarda açık görene kadarSizlere tavsiyem varlıklarına inanın ve yanınıza yaklaşamayacaklarını düşünmeyinonlar heran yanınızda olabilirler

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com