Beyazlar Giymiş Garip Yaratık |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Beyazlar Giymiş Garip YaratıkBundan yaklaşık 4-5 yıl önceydi ![]() ![]() Ankara'nın Beştepe semtinde yaklaşık 10 katlı bir binada oturuyorduk![]() ![]() Ben normalde uykuya daldıktan sonra, gecenin belli saatlerinde en az 2-3 kere uyanırım![]() ![]() Uyandıktan sonra tekrar uykuya dalmam en az bi 4-5 dakika alır ![]() ![]() Neyse yine bir gün yatağıma girip uykuya dalmıştım ve her zaman olduğu gibi gece uyandım ![]() ![]() Tekrar uyuma hevesiyle sağa sola dönmeye başlamıştım![]() ![]() Arkamdan çok küçük bir ses geldi ve tam kafamı çevirip kapıya doğru baktığımda odamdan beyaz elbiseli birinin çıktığını farkettim![]() ![]() Kardeşim yan odada olduğu için çok fazla umursayıp korkmamıştım![]() ![]() Nasıl olsa gece lavaboya kalkmıştır, yatağa gitmeden öylesine odama uğramıştır dedim içimden ve bir kaç dakika sonra tekrar uykuya daldım ![]() ![]() Ertesi gün uyandıktan sonra kardeşime ve anneme dün gece ikinizden biri beyaz gecelik giyip mi yattın diye sormadan edemedim![]() ![]() Ama aldığım cevap gerçekten ürkütücüydü![]() ![]() Kardeşim de annem de o gece beyaz gecelik deği de başka kıyafetlerle yatmışlar![]() ![]() Uykulu bir anda hayal görmüş olmam imkansız![]() ![]() Hala başımdan geçeleri kare kare hatırlıyorumBunları yazarken hala tüylerim ürperiyor![]() ![]() Alıntı |
|
|
|