Taksici |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
TaksiciBir gece Ali adındaki bir taksici, ekmek parasını kazanmak için geç saatlere kadar çalışmış 4-5 tane müşterisini istedikleri yerlere bırakmış Fakat o gece hava oldukça yağmurluymuş Ali, tam eve gidecekken kaldırımda bir kadın görmüş Ali de kadını evine bırakmak için arabasına almış Daha sonra Ali Kadına şöyle söylemiş: "Sizi nereye bırakmamı istersiniz?" Kadın ise: "Hayalet Kasaba " demiş Ali de biraz düşünmüş İçinden ’’Bu kasaba yıllar önce bir depremde yıkılmıştı Peki bu kadını oraya nasıl bırakacağım?’’ diye geçirmiş Daha sonra kadının gözlerine bir bakmış Çok şaşırmış; çünkü kadının gözleri kırmızıymış Kadının bir cin olduğunu anlamış ve içinden Kelime-i Şahadet getirmiş Cin ise bunu anlayıp hemen Ali’ye, ‘‘Dur!’’ emri vermiş Ali ise, arabayı durdurup kadına:"Niçin arabayı durdurmamı istediniz?" demiş Kadın ise: "Ben bir cinim Sana bir uçurumu, Hayalet Kasaba olarak gösterecektim Sen de ölecektin Ama içinden Kelime-i Şahadet getirip beni etkisiz halde bıraktığın için ölmeyeceksin " demiş ve oradan uzaklaşmış![]() |
|
|
|