Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Psikoloji / Sosyoloji / Felsefe

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gerçek, yalan

Gerçek Ve Yalan

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gerçek Ve Yalan

İnsanlar o kadar çok yalan bataklığına düşmüş ki gerçeğe hasret olmuşDoğru bildikleri şeylerin yalan olduğunu öğrenince yaşamaktan vazgeçmişO kadar çok gülmüşkü ağlayandan haberi olmamışBazen de o kadar çok ağlamış ki gülene ters ters bakmışHele hele o kadar bencil olmuş ki dünyayı bir tek kendi için var sanmışVurdumduymazlık la geçinmişler dövüşlerle cilalamışlarO kadar çok aldanmışlarki artık gerçek nedir bilmiyor

Hepsi birer ateş olmuş ya söndürülmeyi bekliyor yada yakılmayıO kadar çok muhtaç olmuş ki ayağa kalkmasını bilmiyorNe kadar denli çabalasada yine hep aynı yere düşüyorHareket ettikçe batıyor,bağırdıkça umudunu kaybediyorSonra bir sevdeya kapılıp kendine yar buldum sanıyorKonuşuyor konuşuyor susmak bilmiyor bazen deDostluk o kadar sahte olmuş ki dandik isimlerler adlandırılıyorTarihini,geçmişini o kadar unutmuştu kendine ''ben'' diye soramıyorGerçekten o kadar çok korkuyor ki cebinde silah taşıyorKaranlıktan o kadar çok korkuyorki ışık ardına ışık yakmaya çalışıyorHerşeye rağmen bekliyor bekliyorAma neyin geldiğini neyin gittiğini bilmiyor

İnsanlar o kadar çok karışmışlar ki ''neyim'' diğe miyorlarPara öyle bir saltanat sağlamış ki insanları kendine köle ediyorZincirlerle beziyorMüzik o kadar sahteleşmişki gürültü olmuşBu sefer birşeyler duyup gerçeği aramaya başlıyorArıyorArıyorDönüp dolaşıyorBilmiyorki bende sahte sendeBilmiyorki bende yalan sende yalanAnlamak o kadar zor olmuş ki dinlemek yetmiyorO kadar tembellerki şu yazıyı sonuna kadar okumak bile zor geliyor dimi?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com