|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bağcılar, gökalp, ilköğretim, istanbul, okulu, ziya |
Ziya Gökalp İlköğretim Okulu İstanbul Bağcılar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ziya Gökalp İlköğretim Okulu İstanbul BağcılarZiya Gökalp İlköğretim Okulu Hakkında - Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Tanıtım - Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Resimleri - Ziya Gökalp İlköğretim Okulu İletişim Ziya Gökalp İlköğretim Okulu İstanbul Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ziya Gökalp İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ziya Gökalp İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ziya Gökalp İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ziya Gökalp İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR Adı: ZİYA GÖKALP İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: 100 YIL MAH KIŞLA CAD 8 SOK NO:8 BAĞCILARTelefon Numarası: 2124309154 Faks Numarası: 2124308890 Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
|
|
|
|