Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
75yıl, adıyaman, bölge, ilköğretim, merkez, okulu, tekel, yatılı

Tekel 75.Yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Merkez Adıyaman

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tekel 75.Yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Merkez Adıyaman

Tekel 75yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Tekel 75yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtım - Tekel 75yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Tekel 75yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu İletişim Bilgileri

OKULUMUZ

1999-2000 Öğretim Yılında Eğitim ve Öğretime başlayan okulumuz, Tekel Genel Müdürlüğü tarafından 1999 yılında yaptırılmıştır

21 derslik, 1 ana sınıfı, 1 Fen Bilgisi Laboratuarı, 1 Bilgisayar Laboratuarı, 1 Ev Ekonomisi Atölyesi, 1 İş Atölyesi, 1 Resim Atölyesi, 1 Müzik Odası ve idari odalardan oluşmaktadır

Ayrıca 200 yatılı öğrenci kapasiteli yurt binası, 300 seyirci kapasiteli kapalı spor salonu ve 10 daire lojmandan meydana gelen bir komplekstir

2009-2010 Eğitim ve Öğretim yılına, 1 Müdür, 1 Müdür Başyardımcı, 4 Müdür Yardımcısı, 3 memur, 2 hizmetli, 1 Kaloriferci, 1 Gece Bekçisi, 7 sözleşmeli personel, 31 branş, 2 rehber, 20 sınıf ve 2 anasınıfı öğretmeni ile eğitim ve öğretime devam etmektedir

Tekel 75yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Adıyaman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Tekel 75yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Tekel 75yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Tekel 75yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Tekel 75yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: TEKEL 75YIL YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU

Adresi: MEHMET AKİF MAHALLESİ 534SOKAK NO:7

Telefon Numarası: 4162140011

Faks Numarası: 4162168833

E-mail Adresi :965558@mebk12tr

tekelyibo@gmailcom

tekelpio@hotmailcom

Web Adresi :http://okulwebmebgovtr/02/01/965558/

biz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com