Atatürk İlköğretim Okulu Elmadağ Ankara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk İlköğretim Okulu Elmadağ AnkaraAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim TARİHÇEMİZ İlçemizde eğitim ve öğretim ilk temelleri Merkez İlkokulunda atıldığı için ilçemizin en eski okulu diyebiliriz 1938 yılında halkında büyük katkısıyla Küçük Yozgat İlkokulu olarak öğretime açılmıştır![]() 1942 / 1943 devresinde ilk mezunlarını vermiştir Okuldan ilk diplomayı alan Bayram YENER'dir Rüştiye mezunu 1917 Sultanyeri doğumlu BERAT hanım müdür olarak görev yapmıştır![]() Okulumuzun adı 16 10 1969 tarihine kadar MERKEZ İLKOKULU iken bu tarihten sonra Valilik Makamının onayı ile ATATÜRK İLKOKULU olarak eğitim ve öğretime devam etmiştir 1996 yılında yeni binasının eğitim ve öğretime açılmasıyla 8 yıllık eğitime geçilerek adı Valilik Makamının onayı ile ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU olarak değişmiş olup halen eğitim öğretime devam edilmektedir![]() İLETİŞİM Iletisim TELEFON: 0 312 863 10 13 E-POSTA: elmataturk@hotmail comWEB ADRESİ : elmadagataturk meb k12 trADRES: Yenidoğan Mah Okul Sok![]() Elmadağ / ANKARA http://elmadagataturk meb k12 tr/kaynak:elmadagataturk meb
|
|
|
|