Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, atatürk, elmadağ, ilköğretim, okulu

Atatürk İlköğretim Okulu Elmadağ Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Atatürk İlköğretim Okulu Elmadağ Ankara

Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim

TARİHÇEMİZ
İlçemizde eğitim ve öğretim ilk temelleri Merkez İlkokulunda atıldığı için ilçemizin en eski okulu diyebiliriz 1938 yılında halkında büyük katkısıyla Küçük Yozgat İlkokulu olarak öğretime açılmıştır

1942 / 1943 devresinde ilk mezunlarını vermiştir Okuldan ilk diplomayı alan Bayram YENER'dir Rüştiye mezunu 1917 Sultanyeri doğumlu BERAT hanım müdür olarak görev yapmıştır

Okulumuzun adı 16101969 tarihine kadar MERKEZ İLKOKULU iken bu tarihten sonra Valilik Makamının onayı ile ATATÜRK İLKOKULU olarak eğitim ve öğretime devam etmiştir 1996 yılında yeni binasının eğitim ve öğretime açılmasıyla 8 yıllık eğitime geçilerek adı Valilik Makamının onayı ile ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU olarak değişmiş olup halen eğitim öğretime devam edilmektedir

İLETİŞİM

Iletisim
TELEFON: 0 312 863 10 13
E-POSTA: elmataturk@hotmailcom
WEB ADRESİ : elmadagataturkmebk12tr
ADRES: Yenidoğan Mah Okul Sok
Elmadağ / ANKARA

http://elmadagataturkmebk12tr/

kaynak:elmadagataturkmeb

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com