Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, drahmet, elmadağ, ilköğretim, kazım, mıhçıoğlu, okulu

Dr.Ahmet Kazım Mıhçıoğlu İlköğretim Okulu Elmadağ Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dr.Ahmet Kazım Mıhçıoğlu İlköğretim Okulu Elmadağ Ankara

DrAhmet Kazım Mıhçıoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - DrAhmet Kazım Mıhçıoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - DrAhmet Kazım Mıhçıoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - DrAhmet Kazım Mıhçıoğlu İlköğretim Okulu İletişim

Üstün nitelikli insanlar yetiştirerek bilimsel gelişmeler ve tarihinden ders alan, Atatürk ilke ve inkılaplarını özümlemiş, insan hakları bilinci gelişmiş, ülkesini, ailesini, doğa sevgisi bilincinin oluşmasına katkıda bulunmak, sağlam karakterli, ahlaki değerlere sahip iyi bireyler yetiştiren bir okul olmak

MİSYON
Çağdaş, demokratik, hosgörülü, bilinçli, kültürlü, sosyal, gelişmiş, karşılaştığı problemler karşısında tutarlı, çözümler üretebilen, kapasitesini sonuna kadar kullanabilen insan tipi yetiştirmek için varız

BAŞARILARIMIZ
Okullar arası düzenlenen resim, şiir, kompozisyon dallarında açılan yarışmalarda derecelerimiz vardır Spor müsabakaları , bilgi yarışmalarında derecelerimiz vardır 2008-2009 öğretim yılında cumhuriyet bayramı ve öğretmenler gününde kompozisyon ve resim dalında ödüllerimiz vardır

ADRES

Bahçelievler Mah Menderes Bulvarı Su kuyusu Sk No:176

Hasanoğlan / ANKARA

http://wwwmihciogluilkogretimk12tr/html/

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com