|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, ilköğretim, menteşe, nahit, nazilli, okulu |
![]() |
Nahit Menteşe İlköğretim Okulu Bilgileri Nazilli Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nahit Menteşe İlköğretim Okulu Bilgileri Nazilli AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Nahit Menteşe İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Nahit Menteşe İlköğretim Okulu Resimleri - Nahit Menteşe İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuz Nazilli’nin en güzel mahallelerinden biri olan Şirin Evler Mahallesi, Polis Okulu Doğusu, Kredi Yurtlar Kurumu’nun yanında bulunmaktadır ![]() Okulumuz 1965 seçimleri ile TBMM’ye giren ve bu görevi 13 kez çeşitli bakanlıklar yaparak sürdüren eski Aydın Millet vekili Nahit Menteşe, Milli Eğitim Bakanlığı yaparken bölgemizdeki okul ihtiyacını görmüş ve okulumuzun yapımına büyük katkı sağladığından 1998 yılında açılan okulumuza Nahit Menteşe İlköğretim Okulu adı verilmiştir ![]() Okulumuz mahallenin tek ilköğretim okulu olmakla beraber, Yeşilyurt Mahallesi’nden de birçok öğrenciye hizmet vermektedir ![]() Nahit Menteşe İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / NAZİLLİ Adı: NAHİT MENTEŞE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Şirinevler Mh ![]() ![]() Telefon Numarası: 2563124013 Faks Numarası:Bilgi Yok E-mail Adresi :430014@meb ![]() ![]() Web Adresi:Nahit Menteşe İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|